Válassz egyet az alábbi kártyák közül, és tudd meg, mi vár rád a szerelemben!

A Tarot kártya orákulumként is használható az önismeret elősegítése érdekében, irányt mutat, segítségedre lehet abban, hogy mindig a lehető legjobb utat válaszd.

Válassz egyet az alábbi kártyalapok közül, és megtudhatod, hogy milyen kihívásokra számíthatsz a szerelemben a közeljövőben.

1. Kardok királynője

A kártya kulcsszavai a boldogság, a szenvedély és az érdeklődés.

Egy bizonyos személy igen komoly érdeklődést mutat irántad, és egyáltalán nem titkolja. Ha kölcsönös a vonzalom, könnyen egymásra hangolódtok, viszont, ha párkapcsolatban élsz, akkor komoly döntés előtt állsz. Ha úgy döntesz, hogy a párod a legfontosabb a világon, töltsetek minél több időt együtt, beszélgessetek, vegyetek részt olyan tevékenységekben, amely mindkettőtök érdeklődését felkelti. Fedezzetek fel új dolgokat, a lényeg mindenekelőtt a szenvedély fenntartása.

Ha egyedülálló vagy, vegyél bátorságot, és nyisd meg a szíved. Vigyázz, hogy ne vonzzál az életedbe olyan embert, aki csak birtokolni szeretne. A kártya ábrázolásában a trónon ülő királynő, egyik kezében pálcát tart, a másikban napraforgót. A napraforgó lehetőséget ad arra, hogy megismerd a nagy “Ő”-t.

X