Válassz egyet a három Angyal közül, hogy megkapd az erőteljes isteni üzenetét.

1. A bizalom angyala

Azokban az időkben, amikor a negatív gondolatok azzal fenyegetnek, hogy felemésztenek bennünket, elengedhetetlenné válik, hogy levetkőzzük az önbizalomhiány és a cinizmus szemellenzőjét. Ahelyett, hogy csupán elfednénk fájdalmunkat, a bizalom megnyugtató ölelésében kell vigaszt keresnünk – a bizalmat magában az életben, és ami a legfontosabb, a bizalmat önmagunkban.

A bizalom adja meg a bátorságot, hogy járatlan utakon járjunk, és olyan utakra induljunk, amelyektől egyébként visszariadnánk.

Ha a bizalom hiányzik, azon kapjuk magunkat, hogy a szenvedéstől és a hibáktól való félelemtől hajtva állandóan a legbiztonságosabb és legkevésbé megerőltető lehetőségeket keressük. Azonban éppen ezekben a kihívást jelentő pillanatokban kell átadnunk magunkat a bizalom angyalának.

Ez a tárt karokkal hívogató égi teremtmény rendelkezik azzal a hatalommal, hogy felszabadítsa a bennünk szunnyadó potenciált.

Engedd meg a bizalom angyalának, hogy szívedet és elmédet az élet eredendő jóságába vetett rendíthetetlen hittel töltse el. Fogadd el a bizalom által kínált határtalan lehetőségeket, amelyek egy reménytől és beteljesüléstől duzzadó jövő felé vezetnek.

Mert a határtalan szeretet és jóindulat által jellemzett isteni erőbe vetett bizalmon keresztül fedezhetjük fel igazán a célunkat, és találhatunk vigaszt abban a tudatban, hogy minden lépésünknél vezetve és védve vagyunk.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal