Válassz egy varázslatos kártyát a háromból és tudd meg, hogy mit üzen Neked!

Első kártya

Folytasd azt, amibe belekezdtél, mert működik. Ha esetleg kételkednél a terveidben, az angyalok ezzel a képpel arra ösztönöznek, hogy folytasd azt, amit elkezdtél, haladj az álmaid, a céljaid felé. Már önmagában az is szenvedélyt és értelmet adott az életednek, hogy van egy álmod, amit követhetsz. Az angyalok most arra ösztönöznek, hogy tegyél pozitív lépéseket az álmaid felé. Tudják, hogy boldogabb és energikusabb leszel, ha minden nap időt és energiát fordítasz rá, hogy megvalósítsd azokat.

Hunyd le a szemed, és fordulj a következő kéréssel az őrangyalodhoz: „Kérlek, adj nekem valamilyen jelt, mutass utat, adj nekem motivációt, inspirációt és támogatást, hogy megtudjam, milyen isteni célom van az életben.” Figyeld meg az érzéseidet és gondolataidat ezután a kérés után. Dolgozz együtt az angyalokkal, kérj tőlük tanácsot, és kövesd az útmutatásukat.

Az angyalok segítenek, hogy az elméd áttérjen a hiány gondolatáról a bőség gondolatára, és így nyitott lehetsz az ajándék befogadására, anélkül, hogy a félelem, a bűntudat vagy a szégyen hatására elhatárolódnál ettől a lehetőségtől. A bőség sokféleképpen megjelenhet az életedben: anyagi jólét formájában, új lehetőségként a karrieredben, szeretet és törődés formájában a kapcsolataidban, vagy egyszerűen azzal az érzéssel, hogy teljes és kielégítő életet élsz, spirituális, érzelmi és anyagi szempontból egyaránt.

X