Válassz egy tarot kártyát! Megmutatja, mire számíthatsz!

A tarot kártyákat bármikor megkérdezheted, ha épp döntési helyzet előtt állsz, vagy nem tudod, mit és hogyan tegyél, elbizonytalanodtál néhány kérdésben. A tarot ugyanis nagyon pontosan rávilágít az aktuális élethelyzetedre, és persze segítséggel, tanáccsal is ellát.

1. A Próféta

A tarot Nagyarkánum ötödik lapja, a Próféta. Üzenete szerint most az a legfontosabb, hogy felépítsd magad, és rendszerezd az életedet. Mostanában a szabályokat követned jóval egyszerűbb, mint a döntési helyzeteket átlátni. Érdemes visszatalálnod a korábbi állapothoz, amikor jól és biztonságban érezted magad. A saját szabályaid, törvényeid talán túlzottan szigorúak, engedhetsz azokból, lazíthatsz egy picit az elvárásokon.

2. Az Akasztott

A tarot Nagyarkánumok sorában a 12. lap az Akasztott kártyája. Üzenete szerint, mostanában elakadhattál, nem tudod, merre kéne tovább haladnod. Minden választási helyzet többféle megoldást vetíthet eléd, viszont valójában egyik sem kristálytiszta. A legbölcsebben akkor teszel, ha nem döntesz gyorsan. Most mindenképpen érdemes még várnod egy kicsit. A helyzeted olyan, mint egy útkereszteződés, engedd el az előbb érkezőket. Az Akasztott ember függő helyzetéből egyedül nem tud szabadulni, ahogyan most te sem.

3.A Nap

A tarot Nagyarkánumok sorában a Nap a 19. kártyalap. Üzenete szerint végre megrázhatod magad, és megkönnyebbülhetsz, mert egy igazán nyugodt időszak elé nézel. Begubózhatsz a kellemesen meleg és puha takaródba, és csak lazíts, és élvezd a nyugalmat. Ez a mostani érzés felvillanthatja előtted a gyermek- vagy az egészen fiatalkorod meghatározó pillanatait, amikor örömmel és gondtalanul játszottál, vagy élted az életedet. Az elkövetkező időben pontosan ugyanilyen boldog percekben lehet részed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük