Egy új tesztet hoztunk neked a nyár első hónapjára: válaszd ki az alábbi képekről azt az angyalt, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, és megtudhatod, mit tartogat számodra a jövő.

Csak annyit kell tenned, hogy megnézed az alábbi képeket, és kiválasztod azt, amelyik a legjobban tetszik. Ne gondolkozz sokat, inkább hallgass a megérzéseidre, engedd, hogy a lelked válasszon.

Ha az első angyalt választottad

Jobban kell vigyáznod magadra. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy tégy egy lépést hátra, hagyd abba egy kicsit mindazt, amit éppen csinálsz, és próbálj egy kicsit jobban figyelni magadra. Légy egy kicsit önzőbb a saját boldogságod érdekében. Koncentrálj az álmaidra, hangolódj rá a belső békédre. Az következő hetekben jó lenne, ha több időt lennél egyedül, így talán jobban megértenéd önmagad, és rájönnél, hogy mi az, ami hiányzik a lelki békédhez. Ne félj a magánytól, hiszen így lehetőséged lesz, hogy felfedezd az életed egy csodálatos új fejezetét.

Ha a második angyalt választottad

Szeretetre van szükséged, ilyen egyszerű az egész. Akár a párodtól, akár egy családtagodtól vagy barátodtól kapod meg, de a legjobb talán az lenne, ha elkezdenéd saját magadat végre szeretni. A júniusi hónapot ajánld fel a szeretetnek, bármit is teszel, győzzön a szeretet körülötted és benned.

Ezt már olvastad?
Napi horoszkóp január 31. kedd – A hónap utolsó napja nagy dolgokat hoz az életedbe!

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy töltsd az idődet optimista, pozitív emberekkel, olyanokkal, akikre támaszkodhatsz, és akik segítenek felismerni, mennyire különleges vagy és milyen csodálatos a lelked. Használd ki a következő hetek előnyeit, dolgozz a már meglévő kapcsolataidon, hogy boldogság, szeretet és harmónia lehessen a hangadó minden lépésedben.

Ha a harmadik angyalt választottad

Egy kis békére van most szükséged. Az elmúlt hónapok meglehetősen kaotikusak voltak számodra, a fontos és váratlan változások az egész életedet felforgatták, de közben nagyon meghatározó tapasztalatokon vagy túl. A nyár első hónapjától csupán annyit szeretnél, hogy végre beköltözzön az életedbe a régóta áhított béke.

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy légy türelmes, és ne feledd, hogy ez egy nehezebb időszak, de ez is elmúlik. Próbálj továbbra is a pozitív dolgokra összpontosítani, és koncentrálj arra, hogy a lehető legtöbbet kihozhasd önmagadból.