Válassz egy mágikus angyalkártyát és olvasd el a fontos üzenetét!

Válassz egy mágikus angyalkártyát és olvasd el a fontos üzenetét!

Melyik kártyát választod a három közül? Különleges üzenetet tudhatsz meg. Vajon, mi az, ami számodra ebben a pillanatban a legfontosabb? Mit szeretne a tudatalattid vagy az univerzum elmondani neked? Milyen segítségre van most a leginkább szükséged? Választásodból kiderül.

Választásod a jelenlegi élethelyzetedre utalhat. Könnyen lehet, segítségre, tisztulásra van épp szükséged. Mi az, amivel a leginkább segíthetsz magadon? Figyelj inkább a belső hangra, amely megsúgja a legjobb választást. A kép alatt találod a neked szóló üzenetet.

Ha az első kártyát választottad

Választásod szerint éppen itt az ideje, hogy energiával töltsd fel a lelked, az elméd és a tested. Mostanában kimerült, enervált vagy kedvetlen lehetsz. Éppen ezért számodra ideális megoldást jelenthet egy finom és gyógyító, energetizáló masszázs, de kipróbálhatod a reikit vagy az akupunktúrát is. A spirituális gyógymódok közül választhatod azt, amelyiket a hozzád legközelebb állónak érzel, amelyikkel le tudod a stresszt vezetni. Érdemes mindenképpen olyan szakembert fölkeresned, akiben megbízol, egyelőre ugyanis még nem vagy olyan állapotban, hogy önmagadat gyógyíthasd.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X