Ha a hatodik kártyát választottad

Anyagi jólét, kifinomultság, fegyelem annak eléréshez, és önmagunkban való hit.

Nagyon keményen dolgozol, de készen állsz a szünetre. Nyugodtan engedj meg magadnak egy szabadnapot, egy masszázst, vagy bármit, amire vágysz. Az élet nem volt könnyű, de ez nem rémített meg téged. Sőt, ami azt illeti, átkozottul keménnyé tett! Csak arra kell emlékeztetned magadat, hogy nem lehetsz mindig szuperhős. Még a szuperhősök is kivesznek néha egy szabadnapot, hogy pihenjenek. Egy közelgő projekt fenyegető lehet, de te nem vesztegeted az idődet.

Ez a kártya azt is jelenti, hogy a következő hónapokban növekvő jólét várható. Minden szükséges erőforrás a közeledben van, csak oda kell figyelned. Ne feledd, hogy, ha akarod, könnyedén élvezheted a jólét előnyeit. Szükséged lehet fegyelemre és önkontrollra, és arra, is, hogy segítséget tudj kérni. Ez a segítség jelenthet egy kölcsönt, életviteli tanácsadó segítségét, vagy csak egy baráti beszélgetést.

A kiégés valódi lehetőség, és te hajlamos vagy az aggodalomra. Ez megakadályozza, hogy a jólét természetes áramlása (szeretet, pénz, egészség, stb.) eljusson hozzád. Hasznodra válhat a hipnoterápia, a meditáció, vagy egy biztosabb jövőkép kialakítása, amit követhetsz, és ami visszaadja az önbecsülésedet.

Létezik egy szellem odaát, aki depressziót, mentális betegséget vagy nehéz halált tapasztalhatott meg. Ő az, aki vezet téged, emlékeztet rá, hogy fogadd el, ami megillet téged, hagyd abba önmagad büntetését, és ne csak szenvedést várj az élettől. Örömteli dolgok is vannak, csak meg kell ragadnod őket.

Forrás:

X
error: Content is protected !!