Ha az ötödik kártyát választottad

Arasd le az erőfeszítés és a kemény munka gyümölcsét, ez egy csendes időszak, amikor elgondolkodhatsz az alternatívákról és a dolgok más megközelítéséről.

Ez a kártya felveti a türelem, a várakozás kérdését, valamint azt is felveti, hogy talán el kell távolodnunk attól, ami nem akar működni, ahelyett, hogy erőltetnénk azt. Most minden függőben van, és azon tűnődhetsz, vajon miért nem hozta meg még a gyümölcsét az, ami mellett olyan régóta kitartasz.

Noha ezt a kártyát néha a csalódás és hosszú várakozás figyelmeztetésének tekintik, jobb, ha úgy gondolunk rá, mint a meditáció és elmélkedés időszakára, hogy a döntéseket ne félelemmel hozzuk majd meg. Néha hátra kell lépnünk, és más szögből kell néznünk valamit, hogy igazán tisztán lássunk.

Ez a gyógyulás és a megerősödés időszaka. Ezért ez a kártya jelentheti a kudarctól, késlekedéstől, frusztrációtól való félelmet is. Ugyanakkor a pozitív oldalról nézve, valószínűbb, hogy tanulsz ezekből a kudarcokból, és felbecsülöd, hogy tudnád a legjobban befektetni az idődet, hogy a legjobb eredményeket érd el.

Hogy elkerüld a frusztrációt, ellenőrizd rendszeresen, hogy haladsz, különösen ha hosszú távú munkáról van szó, hogy lásd, mi az, ami működik, mi az, ami nem, és hol kel változtatásokat eszközölnöd. Győződj meg róla, hogy a helyes úton jársz, amely céljaid eléréshez vezet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!