Ha a harmadik kártyát választottad

Arass győzelmet, összpontosíts a szándékra és az akaratra, teremtsd meg az identitásodat, az önbizalmadat, légy fegyelmezett, vállald a hatalom és a tekintély felelősségét.

Lehet, hogy az utad megváltozott az utóbbi két évben, mert tele volt veszteségekkel és megrázkódtatásokkal, így elvesztetted az egyensúlyodat és talán az önbizalmadat is.

Viszont az elkövetkezőkben az élet minden területén lehetőségek állnak majd előtted. Nyitott vagy rájuk? Pénzügyi haszonnal járó üzleti lehetőségeket ajánlhatnak fel neked, de nem árt, ha pénzügyi szakértő tanácsát kéred, mielőtt belevágnál, és befektetnél valamibe. A kreatív energia is jelen lesz az életedben, csak fel kell fedezned, hogy alkalmazhatod. Az utazás is fontos, úgyhogy feltétlenül készítsd elő az autót.

Ez a kártya zöld utat jelent a felfrissüléshez, és ahhoz, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását. A siker a te akaraterődtől függ, és attól, mennyire vagy képes megtartani az irányítást, és mekkora bátorságod van ismeretlen területre lépni. Te irányítod az életed a kívánt cél felé, de a sorsunk megteremtése akaraterőt és motivációt igényel.

Odaátról egy férfi vigyáz rád.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!