Ha a második kártyát választottad

Felfedezés, bővülő láthatár, hosszú távú jövőkép mérlegelése, irányítás, utazás.

Lendületes építkezésre számíthatsz, a dolgok gyors és nyugtalan ütemben történnek majd. A pozitív tevékenységek frenetikus hulláma magával ragad majd. Ez a kártya sikert és szerencsét hoz. Teljes mértékben eltölt az önbizalom. Biztos vagy a dolgodban. Izgalommal dolgozol a projekteken, amikbe belevágtál, a kreativitásod nem ismer határokat. Lehet, hogy az élet kissé stagnált, de a következő 6 hónapban energikusnak és izgatottnak érzed majd magad.

Meg kell majd hoznod néhány döntést, de ezek megkönnyebbüléssel töltenek majd el. A kérdések és aggodalmak helyett most eljött a tervek kidolgozásának ideje, és te lelkesen veted bele magad a tervezgetésbe. Bizalommal tekintesz a jövőbe, az új otthon, vagy az új élet lelkesedéssel tölt el. Ha megpróbáltál kijutni egy nehéz helyzetből, vagy elfelejteni a fájdalmas múltat, ez a kártya arra utal, hogy készen állsz rá, hogy szabad légy, és továbbléphess. Készen állsz rá, hogy hátat fordíts a múltnak.

Egy férfi energiája (apa/nagyapa) segít téged. Gyakorlatias, pragmatikus ember volt a segítőd, aki az életet fekete-fehérben látta, mint egy igazi zseni. Ez az energia segít neked megmaradni a jelenben, megóv attól, hogy a szokások csapdájába ess.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!