Válassz egy kártyát, hogy megkapd azt az üzenetet, amire most épp szükséged van!

Nézd meg alaposan a kártyákat, hagyd, hogy az intuíciód vezessen, és válaszd ki a kedvencedet. A kiválasztott kártya üzenetet hordoz, amely remélhetőleg arra ösztönöz, hogy most rögtön a kezedbe vedd a dolgok irányítását, nem később, nem holnap, mert most van itt a cselekvés ideje, most kell jobbá tenned az életedet.

Az első kártya

Ez a kártya azt üzeni neked, hogy ez az új kezdetek ideje, amikor sok új lehetőséggel találod szemben magad. Ezek a lehetőségek nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy eljuss oda, ahol lenned kell, tehát a te érdekedet szolgálja, ha követed őket, bárhová is vezessenek. Találd meg a belső erőt és bátorságot, hogy belépj az ismeretlenbe – érezd a félelmet, de ne hátrálj meg, hanem menj tovább, és teremts magadnak új életet.

Új lehetőségek tárulhatnak fel előtted párkapcsolati téren, otthon, vagy akár a munkahelyeden is. Lehetőséged nyílhat arra, hogy elköltözz, tovább tanulj, utazz, vagy erőfeszítést tehetsz valami új és izgalmas területen. Mindenesetre oda kell figyelned a jelekre, és ki kell használnod őket, amint felkínálkoznak. Ha nyitott vagy az új kezdetekre, az Univerzum megmutatja neked a következő logikus lépést.

A jelenlegi helyzeted javítása érdekében alkalmazkodnod kell az élet természetes ritmusához és ciklusaihoz, mert ezek a ciklusok új és izgalmas kezdethez vezetnek el téged. Tehát légy optimista és ambiciózus, és ússz az árral, amely a változás felé sodor. Fogadd el az ismeretlen rejtélyességét, és valóra váltod majd az álmaidat.

X