Válassz egy kártyát és olvasd el az Égiek üzenetét!

Nézd meg a három kártyát, és válaszd ki azt az egyet, amelyik a leginkább magára hívja a figyelmedet, amelyik a legjobban tetszik, a leginkább hívogat.

Ezt jósolja az 1. kártya

Tedd félre az érzéseket, az érzelmeket a következő időszakban, és a legfontosabb célokra, az előrelépésre figyelj elsősorban. Ne foglalkozz most azzal sem, mit gondolnak vagy mondanak mások, csak önmagadra összpontosíts. Próbáld a feladatokat más oldalról megközelíteni. Engedd el mindazt, ami nem működik, ami nem kellően hatékony az életedben. A megszokottság csak visszahúz, tétlenségre ítél. A legjobb lehetőséget kapod a változtatáshoz. Lépd meg bátran.

Ezt a jósolja a 2. kártya

A kártya jóslata szerint a családod most még fontosabb lehet a számodra. Bármilyen kapcsolat – személyes és munka – kössön össze benneteket egymással, a legnagyobb biztonságot jelenti most az életedben. Az is könnyen megeshet, örökölsz mostanában valamit egy elhunyt családtag után. Az is lehetséges, valamelyik idősebb családtag téged kér meg a vállalkozás vezetésére. Bárhogyan is történjen, a lelkedben hamarosan igazán gazdagnak érezheted magad.

Ezt jósolja a 3. kártya

Hamarosan végre megláthatod a fényt az alagút végén. Keményen dolgoztál, sokat tettél azért, hogy célba érhess. Szerencsés fordulat következik az életedben, egészen váratlanul hullik az öledbe a megoldás. A negatív és nehéz időszakon túlléptél. Könnyen lehet, hogy a jelenlegi helyzetet sötétebbnek látod a valósnál. A lehető legjobb időszak előtt állsz, hogy mérlegre tedd az elmúlt hónapok történéseit, és rájöjj, a nehézségekből mennyi mindent tanultál, és mennyi fontos tapasztalatot gyűjtöttél.

Forrás:

Milyen munka hozza a maximális jövedelmet az egyes csillagjegyekhez?

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X