Válassz egy kártyát és ismerd meg személyre szóló üzenetedet!

Válassz egy kártyát és ismerd meg személyre szóló üzenetedet!

Van, hogy az üzenetünk barátaink által adott tanácsok, állati hírhozók vagy szimbólumok formájában éreznek hozzánk. Ebben az esetben képek alapján derül ki, hogy mi is életünk adott időszakára szóló angyali üzenetünk.

Vess egy pillantást a három képre és válassz egyet közülük. Melyik az, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, hol tudnád elképzelni most magad? Tudd meg, hogy ez mit jelent számodra!

Ha az 1. kártyát választottad:

Ez egy nagyon jó időszak. Vagy már most érzed a megkönnyebbülést az életedben vagy hamarosan meg fog érkezni. Az energetikai feltételek megfelelőek a sikerek eléréséhez. Bármilyen projektben is vegyél most részt, biztosan jó döntést fogsz hozni. Az álmod valóra válik. Ideje, hogy végre élvezd a virágát annak a kemény munkának, amit eddig véghez vittél. Nem volt könnyű időszak. Volt, maikor kétkedtél a sikerességedben, de mégis elérkezett az idő élvezd a gyümölcsét. Most élvezd a sikereidet, és ha újabb feladatoknak nézel majd elébe, ugyanolyan kitartással és türelemmel tedd, ahogyan eddig is. Szemed előtt lebegjen a célod és az, hogy képes vagy rá. Lehetséges, hogy hamarosan utazás vár rád.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X