Második kártya

Élni annyit jelent, mint égni, növekedni, és szenvedélyes odaadással lángolni valamilyen magasabb cél iránt. Arra kérlek, hogy maradj nyitott felém, még akkor is, ha úgy érzed, sokkos állapotban vagy, esetleg tagadásban, netán úgy érzed, hogy elárultak, és összetörtél. Nyitott szívvel élni a bátor lelkek kiváltsága, akik szeretnek engem, és képesek szeretni a világot is.

Amikor nincs a lelkünkben igazi szenvedély, üres dolgokba szeretünk bele helyettesítésként. Olyan kapcsolatról álmodozhatunk, ami soha nem teljesül be, vagy csak egy rövid időre valósul meg, mielőtt kiderülne, valójában egyáltalán nincs alapja. De az is lehet, hogy egy nagyszerű munkára vágyunk, nagyszerű fizetéssel, és amikor elérjük, rájövünk, hogy még mindig üresség van a szívünkben, amit nem tudunk kitölteni az elért eredményekkel.

Ahhoz, hogy valóban kapcsolódjunk az igazi, isteni célunkhoz, hagynunk kell, hogy a szívünk valami nagyobb cél érdekében lángoljon, mint a saját személyes igényeink és szükségleteink. Ez nem kényelmes, de olyan teljességet adhat, amit semmilyen más módszerrel nem érhetünk el. Természetesen nem baj, ha vannak egyéni vágyaink és szükségleteink. Nem olthatjuk mások szomjúságát, ha a magunk kupája annyira törött, hogy nem képes megtartani magában a tápláló folyadékot még a magunk számára sem.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!