Válassz egy csodálatos kártyát, hogy megtudd mit üzen Neked!

Válassz egy csodálatos kártyát, hogy megtudd mit üzen Neked!

Vess egy jó gyors pillantást a kártyákra! Hallgass az intuíciódra mielőtt választasz!

Első kártya üzenete:

Ez a kártya azt üzeni, hogy az élet tökéletes, és hogy van 3 erény, amellyel minden célt és nagy álmot elérhetsz: kitartás, pozitivitás és türelem. Naponta sok helyzet adódik, némelyik boldog, mások próbára teszik az erődet és a fejlődés iránti vágyadat.

De fontos, hogy ne feledd, hogy minden helyzet, ami az életedben történik, legyen az bármilyen egyszerű, felkészít arra a pillanatra ami még csak most következik. Ezért ne hagyd, hogy a helyzet határozza meg a helyzetedet; hagyd, hogy a hozzáállásod és a bátorságod diktálja az egyes helyzetek alakulását.

Légy türelmes – hamarosan learatod mindazt, amit elvetettél.

Második kártya üzenete:

Ez az üzenet azért lép be az életedbe, hogy elmondja neked, hogy most jött el az időd: az idő, hogy megengedd magadnak, hogy boldog légy.

Az univerzum mindig azt adja meg nekünk, amiről szilárdan hisszük, hogy megérdemeljük, ezért a mai üzenet, amire emlékezz, az, hogy csodálatos vagy, és hogy minden jó dolgot megérdemelsz az életedben, és mindezek a jó dolgok kezdenek valósággá válni. Ne feledd, hogy egy kis változás a hitrendszeredben képes átalakítani az univerzumot.

Jelentsd ki ma, hogy ez a te időd, és hogy az életedben csak a szeretetnek, a kedvességnek és a jólétnek van helye.

Harmadik kártya üzenete:

Ez a kártya azért jelenik meg az életedben, hogy azt üzenje, higgy magadban, mert a hit egy természeti erő. Amikor a helyzet nehézzé válik, fontos, hogy emlékezz arra, hogy az akaraterőd hatalmas, nagy céljaid vannak, és a szeretett emberek a motivációd.

Ahol van bizalom, akarat és vágy a boldogulásra, ott csodák történnek. Ezért add át terveidet és vágyaidat Istennek és az univerzumnak, hogy bölcsességet és erőt nyerj, hogy megvalósíthasd őket.

Ha tudod, mit akarsz, ha elég erősen szereted és hiszel magadban, mindig megtalálod az utat, amely elvezet a célodhoz. Erőre van szükséged ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Negyedik kártya üzenete:

Ez a kártya elgondolkodtat, hogy vajon a legjobbat tetted-e az utóbbi időben. Mit teszel ma azért, hogy a jövőd oda vigyen, ahová szeretnél eljutni? Mit tehetsz az életedben, hogy önmagad legjobb változata legyél?

Olyan ember vagy, aki csodálatos dolgokat tesz. A sorsod és az életed a te kezedben van. Ezért határozd meg a céljaidat, legyél tele erővel, szeretettel és bátorsággal, és haladj tovább az álmaid megvalósítása felé, mert ha tudod, mit akarsz, mindig megtalálod a módját, hogy elérd.

Légy erős és mindig tedd meg a legjobbat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük