Válassz egy angyalt és olvasd el az üzenetét, amit most azonnal hallanod kell!

Válassz egy angyalt és olvasd el az üzenetét, amit most azonnal hallanod kell!

Válassz egyet e három angyal közül, és kapd meg azt az üzenetet, amit életed ezen szakaszában meg kell hallgatnod!

Válassz egy angyalt és kapd meg az üzenetet, amit most azonnal meg kell hallanod.

Az 1. számú angyal:

Minden rendben lesz: a napok és hetek tele vannak örömökkel és bánatokkal. De mindenekelőtt mindig tele vannak különféle problémákkal. Természetesen nagyon gyakran teszel fel magadnak olyan kérdéseket, mint például: “Mikor fogom látni a munkám eredményét? Mikor lesz világosabb, hogy mit akarok az életemtől? Mit kell tennem az életemnek ezen a pontján?”

Minden, aminek meg kell történnie, meg fog történni! Ne ess kétségbe, ne kapaszkodj az időbe. Most csakis szeretettel, akarattal, bátorsággal és mindenekelőtt azzal kell dolgoznod, hogy hiszel magadban és az életedben. A végén minden rendben lesz, és ha úgy látod, hogy még nincs minden a helyén, az csak azért van, mert még nem jött el az idő. Reménykedj tovább, és meglátod, az élet rád mosolyog!

A 2. számú angyal:

Vannak olyan terveid, amikkel nem foglalkozol, mert úgy gondolod, hogy még nem jött el az ideje. Olyan kifogásokat találsz, mint “még nem állok készen”, “nincs pénzem”, “most nincs itt az ideje”, “nagyon elfoglalt vagyok”, és ezért napokat, hónapokat és éveket veszítesz el, és végül nem csinálsz semmit.

Az angyalod emlékeztetni akar arra, hogy most van itt az ideje! Soha nem késő újra felépíteni és megtervezni az életterveidet. Még mindig fiatal vagy! A fiatalság egy lelkiállapot, ezért légy bátor, szeresd az elmédet és a lelkedet, és add meg magadnak a lehetőséget, hogy megtestesítsd mindezeket az álmokat.

A 3-as számú angyal:

Az élet olyan mint egy iskola, folyamatosan ellenőriz téged, mert újra és újra azt akarja, hogy megtanulj mindent, amit a sikeres jövődhöz tudnod kell. Életed minden egyes helyzete egyedi és példaértékű célt kínál számodra.

Most itt az ideje, hogy ne habozz, és haladj tovább abban, amit csinálsz. Nem kell feladnod. Folytasd és higgy, mert a legjobb még csak most jön.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük