Válassz a mágikus Angyalkártyák közül, ugyanis fontos üzenetük van számodra!

Nézd meg a lapokat, és képzeletben húzz egyet a gyönyörű kártyák közül. Mielőtt döntenél, adj időt magadnak, nézd meg alaposan a képeket. Mit ábrázolnak, mit súgnak? Melyik tetszik a leginkább? Miután választottál, csak akkor görgess lejjebb a jóslatokhoz.

Első kártya:

Az utóbbi időben felborult az életed? Hozd egyensúlyba a munkával és a kikapcsolódással töltött idődet a spiritualitással, a mozgással és a családdal töltött időddel.

Az angyalok tudják, mennyire lefoglalnak a földi igények. Felelősséged súlyán szeretnének könnyíteni azzal, hogy egyensúlyt hoznak az életedbe. Amikor életünk felborul, energiánk is megcsappan. Ez a csökkent energia pedig azt a káprázatot kelti bennünk, hogy nincs elég időnk semmire, s ez az ördögi kör fogva tart.

Az angyalok azt szeretnék, ha következetesen minden nap meditálnál és mozognál. tudják, hogy ha kiegyensúlyozod a munkát, a kikapcsolódást, a spiritualitást és a családot, akkor teljesebbnek érzed majd magad, és képes leszel az örömre. Ha úgy érzed, hogy túlterhelt vagy, ne habozz segítséget kérni Istentől és az angyaloktól: ők majd könnyítenek a terheden.

Második kártya:

Életed célja oly módon szolgálni és azt tenni, amiben valódi örömödet leled, amivel örömet okozol magadnak és a többieknek. Soha ne aggódj amiatt, megtalálod-e az életcélodat. Inkább csak hagyd, hogy a cél szolgáljon téged.

Az angyalok arra kérnek, kövesd a lelked hangját. Gondold végig, mi lehet a feladat, amit a szívedből tennél, ami igazi és valódi örömet okoz a lelkednek. Ne gyötrődj rajta, vajon a sorsutadat járod-e. Amikor boldog vagy, amikor örömmel indulsz reggel a munkába, örömmel teszed a dolgod, legyen bármi is, biztosan a sorsod felé haladsz. Ellenkező esetben másfelé jársz. Az ezen az ösvényen szerzett tapasztalatok épp oly fontosak, hiszen így érezheted meg pontosan, mire is vágysz. Amikor nem érzed jól magad abban, amiben éppen vagy, másfelé vezet az utad, mást szeretnél, másra valamire vágysz. A változást keresed.

Hidd el, nincsenek jó vagy rossz döntések. Szerezhetsz keserű vagy örömteli tapasztalatokat, amely mind-mind a lelked fejlődését szolgálja. Valamennyi abban segít, hogy az életcélod felé vezessenek téged.

Harmadik kártya:

Isten és az angyalok most azonnal segítenek neked. Folyamodj továbbra is hozzájuk, és fogadd el az érkező segítséget (amely mindig jelen van).

Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy most csupa áldás vesz körül. Ebben a pillanatban is. Talán tapasztaltál mostanában néhány változást, vagy állandóan segítségért folyamodtál. Akárhogy is, az angyalok több isteni szeretettel támogatnak, mint valaha. Újabb és újabb angyalok állnak melléd, elárasztva fénnyel és szeretettel.

Néha biztosan úgy érzed magad, mint akit elhagyott Isten és az angyalok. Ez a kártya arra mutat rá, hogy sosem hagytak el, sőt soha nem is lesznek képesek elhagyni. Csak a félelmünk tesz minket mindenkor angyalainkkal szemben vakká és süketté. Most az angyalok segítenek megszabadulni a félelmeidtől, ha kéred, és ha engeded. Áldásáradatban állsz. Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged.

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük