Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái adnak útmutatást. Ha figyelmes vagy, most megtudhatod, hogy milyen üzenetet tartogat számodra az Univerzum.

Kos – Compass

Elérkeztél életed egy olyan időszakába, amikor nem nagyon érted, hogy mi történik, és nem tudod, hogy mit kell tenned, de ne aggódj, csodálatos tapasztalatok várnak rád. Hallgass a belső iránytűdre, és akkor biztosan a számodra megfelelő úton fogsz haladni. A lelked, vagy egy magasabb erő tudhatja, hogy mi a legjobb számodra. A pénz és az anyagiak által képviselt világ nem fogja megmutatni az igazi utat. Az élet egyszerű dolgokból áll, ezek alkotják a végén a nagy egészet.

Bika – Intention

Tégy egy lépést hátrafelé, hogy tágabb perspektívából szemlélhesd az életed, és akkor tudni fogod, hogy mi a követendő irány. Fordulj egy kicsit befelé, és vizsgáld meg, hogy mennyire őszinték a szándékaid, mert csak akkor tudsz előrejutni, ha tisztában vagy a következményekkel. A következő időszakban fontos lenne az önértékelésed fejlesztése. Hallgass meg másokat, még akkor is, ha nem értesz egyet velük, tekints minden tanácsot motivációként, de cselekedj a saját belátásod szerint.

Ikrek – Strength

Elég erős vagy ahhoz, hogy megbirkózz a reménytelennek tűnő helyzetekkel is. Ezen a héten végre gyakorlatba ültetheted az ötleteidet, és az emberi kapcsolataid is egy kicsit jobban elmélyülnek. Nem számít, mi történik, semmi sem állíthat meg a fejlődés útjába, most igencsak jól fel tudod használni a rendelkezésedre álló kreatív energiákat. Gyógyító képességekkel rendelkezel, amelyeket a kezed, a gondolataid és a szíved által irányíthatsz. Használd ki ezt a csodálatos adottságodat, tisztítsd meg az élettered, az irodád vagy az autód a negatív energiáktól. Alakítsd pozitívvá a számodra aggasztó eseményeket.

Rák – Magical Map Shifter

Ez a kártyalap segítségedre lesz abban, hogy rágyere, ki az, aki akkora hatással van az életedre, hogy elősegíti a személyes fejlődésed. Biztosan találkoztál már olyan személlyel, aki arra ösztönzött, hogy hozd ki magadból a legjobbat, vagy aki baj esetén segítséget nyújtott. Figyeljen azokra az emberekre, akik mostanában keresztezik az utadat, és arra késztetnek, hogy elgondolkodj az életeden. Meg fog
változni az önmagadról alkotott képed, közelebb kerülsz az igazi énedhez, és rájössz, hogy mi is valójában az életfeladatod.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!