Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Slow and Steady

Úgy tűnik, hogy egy kicsit túltoltad a dolgokat az utóbbi időben, de ezáltal pont az ellenkezőjét érted el. Nem a siker felé haladsz, hanem több kellemetlenséggel szembesülsz, mint amennyit képes vagy kezelni. Lassíts, lélegezz, tarts egy kis szünetet, és figyelj oda legbensőbb szükségleteidre. Ne hajtsd túl magad, hiszen nem vagy egy gép, amely megállás nélkül dolgozik. Válaszd a könnyebb utat, és hamarosan sokkal tudatosabban és bölcsebben tudod meghozni a legfontosabb döntéseket.

Bika – Field of Dreams

A következő napokban olyan helyzetekkel szembesülhetsz, amelyek hatására megkérdőjelezed az eddigi céljaidat. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ezek valóban a saját céljaid, vagy valaki másnak szeretnél megfelelni. Mi az, amit el szeretnél érni: pénz, hírnév vagy biztonság. Szánj rá időt, és alaposan vizsgáld meg, hogy mit is szeretnél pontosan. Lehetséges, hogy olyan célokhoz ragaszkodsz, amelyek nincsenek összhangban a valódi lényeddel.

Ikrek – Stuck in the Mud

Itt az ideje egy kis tempóváltásnak, lassíts és nézz körül! Ezen a héten egy jelet fogsz kapni, ami arra ösztönöz, hogy fordítsd a figyelmed más irányba arról, amit eddig csináltál. Add fel az ellenállást, mert ahelyett, hogy haladnál csak még mélyebbre süllyedsz ebben a helyzetben. Figyeld a jelzőtáblákat és haladj a kijelölt úton. Próbálj a megérzéseidre hallgatni, ne kérdőjelezd meg az irányt és a célt.

Rák – Commitment

Ezen a héten egy olyan szerződés aláírására kaphatsz ajánlatot, amelyet később megbánhatsz. Gondold jól meg, mielőtt végleg döntenél, mert a beleegyezéseddel hosszútávon kötelezed el magad. Azt is vedd figyelembe, hogy a már meglévő szerződés felbontása mennyire lesz előnyös számodra. Inkább várj egy hetet, hogy jobban átlásd a dolgokat, és csak akkor mond ki, hogy végül milyen döntés született meg a fejedben. Ezeken az úgynevezett pihenő napokon fordíts nagyobb figyelmet a tested és lelked ápolására, lazíts.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!