Univerzum üzenete minden csillagjegynek április 17-23. között

Kos: Légy mindig nyitott

Erre a hétre az Univerzum azt tanácsolja neked, hogy egységesen tekints az életedre, és ne úgy gondolj a világra, mint egy kirakós különálló darabjára. Az élet tele van pozitív meglepetéssel, olyan úttal, ösvénnyel, amely számtalan tapasztalatot, és értékes tanulságot tartalmaz. Te is részese vagy ennek az Életnek, vállalj felelősséget a döntéseidért, és fejezd ki önmagad, éld meg a szép pillanatokat, és légy mindig nyitott,

Bika: Pozitív változások lehetősége

Ha mindig is foglalkoztatott az egyensúly megtalálása az életben, akkor most egy remek időszak következik, hogy ez megvalósuljon. Amit most meg kell tenned, az az, hogy légy őszinte önmagaddal, tégy rendet a gondolataid között. Ha ez megtörténik, és még sikerül alkalmazkodni a változásokhoz, egyensúlyállapot alakul ki, ami minden téren pozitív változásokat idézhet elő.

Ikrek: Összpontosíts a szívedre

Az Univerzum azt üzeni, hogy bármi történjen is az életed ezen időszakában, minden körülmények között válaszd a legbékésebb megoldást, és maradj nyitott. A béke állapota növeli energiádat, és segít abban, hogy könnyebben teljesülhessenek a vágyaid. Az Univerzum azt is üzeni, hogy összpontosíts a szívedre, így teremtheted meg a harmóniát benned és körülötted. Az életed egy egységes egész, amelynek középpontjában te magad állsz, itt az ideje megszabadulni azoktól a dolgoktól, amelyek nem szolgálják a fejlődésed.

X