Univerzum üzenete minden csillagjegy számára 2023. május 1-7. között, amikor a Plútó a Vízöntőben retrográdba fordul!

Kos: Csodálatos időszak!

Az Univerzum üzenete szerint az életedben ezen a héten kezdődik a csodálatos időszak, ha hagyod magad inspirálódni, és készen állsz figyelmesen megvizsgálni az összes megjelenő jelet.

Most értékes kinyilatkoztatásokra tehetsz szert, nagyon jó ötletekkel gazdagodsz, melyek egy új élet kezdetét jelzik. Készülj fel arra, hogy teljes lényeddel fogadd az igazság pillanatát, és hagyd, hogy az Univerzum vezessen téged minden döntésedben.

Nem kell mindig előre tudnod, hogyan alakulnak a dolgok a jövőben, elég, ha hagyod, hogy elragadjon az ihlet és a kreativitás. Élvezd a csodálatos élményeket, megérdemled a bőséget az életed minden területén.

Bika: Áldás fogadása!

Ezen a héten a csodák egymás után jelennek meg az életedben. Ahhoz, hogy befogadd és élvezhesd őket, nyitottnak és bizalommal telinek kell lenned, figyelj a szinkronicitásra.

Készülj fel minden váratlan áldás fogadására! Lehetséges, hogy az utóbbi idők élményei felzaklattak, és az volt az érzésed, hogy nem jó úton haladsz. Mindez azért lehetséges, mert eddig olyan illúziók szerint élted az életed, amelyek csak csalódáshoz vezettek.

Bizonyos események azért bukkannak fel az életedben, hogy felébredj, és egy új tudatszintre lépj, magasabb frekvencián haladhass.

Ikrek: Élvezd az utazást!

Az Univerzum azt üzeni, hogy erre a hétre minden adott lesz ahhoz, hogy maximálisan élvezni tudd az élet minden pillanatát. Viszont, ne erőltess semmit, mert akkor sehová sem fogsz elérni.

Haladj lassan, de biztosan a siker felé vezető úton. Légy türelmes, maradj a jelen pillanatban, figyeld az eseményeket, koncentrálj a részletekre, vedd észre, amit az élet kínál.

Kezdj bele újra olyan tevékenységekbe, amelyeket mostanában egy kicsit elhanyagoltál. Fejezz be egy régebbi projektet, térj vissza egy ötlethez, amely valamikor inspirált, de türelem vagy önbizalom hiánya miatt feladtad. Élvezd az utazást, minden lépést, minden ajándékot, amit az élet kínál neked ezen a héten.

X