A szeptember 17-i Újhold egy új fejezet, egy új életciklus kezdetét jelzi! A változás ilyenkor elkerülhetetlen!

Ez az időszak rendkívül fontos lesz számunkra, az egész évre, az eddig történtekre hatással lesz. Az eddig időszak a felkészülés ideje volt, mostantól minden másképp fog alakulni.

Várva-várt események színesítik az életünket, és sokkal közelebb fogunk kerülni önmagunkhoz. Válasszunk mindig szívvel-lélekkel, hallgassunk a megérzéseinkre.

Fokozódik az spirituális ébredés, jelentős változások mennek végbe most a gondolkodásunkban. Ezzel egyidőben sokan egy igen instabil és félelmekkel teli időszakot fognak megélni, mivel egyáltalán nem fogják érteni, hogy mi is történik körülöttük és bennük. Nagyon nehezen tudják ellenőrzésük alatt tartani a hangulatukat és az érzelmeiket.

A retrográd mozgásban lévő Mars instabillá tesz, és arra késztet, hogy másképp cselekedjünk, mint ahogy általában szoktunk.

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy egyáltalán ne siessünk meghozni a kívánt döntéseket, elemezzünk előbb nagyon alaposan minden szempontot és részletet. Ne felejtsük el azt sem, jogunk van dönteni, melyek az igazán fontos dolgok az életünkben, és, hogy ne a körülöttünk lévő negatív dolgokra összpontosítsunk, hanem inkább a pozitív dolgokra figyeljünk.

Emlékezzünk arra is, hogy isteni lények vagyunk, akik a szeretet által kapcsolódnak egymáshoz. A szeretet az egyetlen érzés, amely egyesíthet minket. Ha erre összpontosítunk, akkor teljesen új szintre emelhetjük rezgéseinket, és ez sok szempontból segítségünkre lesz: az Univerzum mindent megad, amire szükségünk van.

Forrás: