Újhold a Rákban július 10-én: Változás, amely pozitív energiákat fog mozgósítani!

Újhold a Rákban július 10-én: Változás, amely pozitív energiákat fog mozgósítani!

Az Újhold mindig erős késztetést hoz a változásra, megújulásra, most viszont hatványozottabban fogod érezni, hogy ki kell lépni a mókuskerékből. A Rák jegy arra is int, hogy fogyassz minél több vizet, és ne csak akkor, mikor a hőmérő higanyszála már jóval 30 fok fölé emelkedik.

Igen erős érzelmi energiák lesznek jellemzőek július 10-re, állandó szeretethiánnyal, és bizonyítási vággyal fogsz küzdeni. Erre az új holdfázisra megbocsátás, engedékenység, és nagylelkűség lesz jellemző, ne próbáld elfojtani az érzéseidet.

Készíts terveket!

Az Újhold a legjobb időszak arra, hogy listát készíts azokról a dolgokról, amelyeket meg szeretnél valósítani. Fordulj egy kicsit befele, csendesedj el, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak számodra. Ha elég jól figyelsz befele, meg fogod érezni, hogy mit kell tenned a célod elérése érdekében.

Próbálj ki valami újat!

Az Újhold segítségedre lesz abban, hogy kipróbálj valami új és izgalmas dolgot, amiről eddig csak álmodoztál. Most különösen kreatív és szabad leszel, nagyon könnyen ki tudod fejezni magad. Az új tevékenységek kipróbálása, az új emberek megismerése, és az új élmények fogják jellemezni a július további napjait.

Ne félj!

Az újdonság mindig kíváncsivá tesz, de ezzel egyidőben félelmetes is, de ez természetes. Ne szegje a kedved ez az érzés, légy nyitott az új élményekre, az új lehetőségekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük