Újhold a Kosban március 21-én: olyan változások jönnek, ami az egész életünket megváltoztatja!

Újhold a Kosban március 21-én: olyan változások jönnek, ami az egész életünket megváltoztatja!

Március 21-én felkel az Újhold a Kosban. Ez egy különleges Újhold, ami minden eddiginél erősebb energiákat hoz az új kezdetekhez, és egyszerre több asztrológiai hatást is felhalmoz, mert közvetlenül a tavaszi nap-éjegyenlőség (március 20.) és egy új asztrológiai év kezdete után érkezik (a Nap a Halak után belép a Kosba).

Az Univerzum nem is hangolhatta volna össze szebben ezeket a jelentős asztrológiai eseményeket idén márciusban. A március 21-i Újhold a Kosban a legjobb alkalom arra, hogy valami újba kezdjünk, esetleg újra elővegyünk egy régebbi ötletet, projektet, amihez korábban nem volt energiánk vagy bátorságunk.

De ezúttal a Kos bátor és merész energiája, megduplázva a tavaszi nap-éjegyenlőségével és az új asztrológiai év kezdetével, arra ösztönöz bennünket, hogy tegyük félre a félelmeinket, mondjuk igent azokra a dolgokra, amikre teljes szívünkből vágyunk, és nemet azokra a helyzetekre, emberekre, amik, vagy akik megakadályoznak a fejlődésben.

Kezdjünk új kalandokba, lépjünk ki a komfortzónánkból és a rutinból, vállaljunk egy kis kockázatot a látványosabb eredmény érdekében, mert ez teljes mértékben megváltoztathatja az életünket. Magabiztosabbnak kell lennünk, és kezünkbe kell vennünk a saját sorsunk irányítását.