Teljes előrejelzés Október 10-16: Az Univerzum megadja nekünk, amit megérdemlünk!

Kos (március 21. – április 19.): Érmék Királynője, fordítva

Ne lepődj meg, ha ezen a héten a féltékenység okozta fájdalmat érzed, mert úgy tűnik, hogy valaki az életedben meg fog kapni valamit, amit úgy érzed, hogy neked szántak, de mégsem jutott el hozzád. Féltékeny vagy egy kollégád sikerére, és ez zavar téged. Nem akarod gyűlölni a sikerét, de nem tudod megállni, hogy ne bosszankodj mások gazdagsága miatt.

Bika (április 20. – május 20.): A szekér, fordítva

Itt az ideje, hogy elgondolkodjon a biztonságodon. Ez a tarot kártya a harmonikus összhang, a mély, boldogító szeretet legmagasztosabb kifejezője. Azt mutatja, hogy biztonságban és védettségben érezzük magunkat, hogy érzéseink valódiak és nem vagyunk megtévesztés vagy illúzió áldozatai. Barátságos alaphangulatot jelképez, jószomszédi kapcsolatokat, szeretetet és örömet a hozzánk közelállókkal való viszonyban, hálát és boldogságot partneri és családi kapcsolatainkban.

Ikrek (május 21. – június 20.): Az ördög

Ez a hét haragot és nyugtalanságot hoz, és ezen a héten vigyáznod kell a vérmérsékletedre, mert a végén még tönkreteszel valamit saját magadban, amit megbánsz. Amire leginkább figyelned kell, az a saját érzékelésed. Túlságosan a szívedre veszed a dolgokat, hogy azt sem tudod, miért vagy feldúlt. Figyelj a körülötted lévő valós világra, és ne próbálj meg mindent tönkretenni.

X