Telihold és teljes holdfogyatkozás a Bikában november 8-án – ez az erőteljes időszak hihetetlen karmikus fordulatokat hoz magával!

Telihold és teljes holdfogyatkozás a Bikában november 8-án – ez az erőteljes időszak hihetetlen karmikus fordulatokat hoz magával!

November 8-án délben egy erőteljes asztrális esemény következik be, nem sokkal egy másik fontos esemény, a 11:11-es kapu megnyílása előtt (ami november 11-én következik be), és mintegy előrejelzi a hónap rendkívüli asztrológiai és numerológiai töltését. Ez a különleges esemény a Telihold a Bikában, ami oppozíciót képez a Skorpióban lévő Nappal, és egy teljes holdfogyatkozás, ami figyelemre méltó jelenség.

Ez a jelenség hatalmas átalakulási potenciált hordoz magában, amely bár időnként kaotikusnak tűnik, de közelebb vihet bennünket lelkünk valódi céljaihoz. Ezt a Teliholdat Vérholdnak is nevezik különleges vöröses árnyalata miatt, amikor a Föld árnyéka a Holdra vetődik.

A holdfogyatkozás a Bika-Skorpió tengelyen történik, és folytatja a fogyatkozások sorozatát, amelyek mind ebben a nagyszerű dinamikában történtek az elmúlt időszakban. 2021 novemberében volt egy holdfogyatkozás a Bikában, majd ezt követte egy napfogyatkozás a Bikában, 2022 áprilisában. Ezután 2022 májusában újabb holdfogyatkozást figyelhettünk meg, ezúttal a Skorpióban, októberben pedig egy napfogyatkozást szintén a Skorpióban. 2023 májusában újabb holdfogyatkozásra kerül sor a Skorpióban, majd 2023 októberében a Bikában, lezárva az ezen a tengelyen előforduló fogyatkozások ciklusát.