Telihold a Halakban szeptember 10-én: ég és föld között kövesd az élet varázslatos fonalát!

Egy csodálatos és áldott Telihold ragyog fel a Halak jegyében szeptember 10-én. Ez az égi jelenség arra emlékeztet bennünket, hogy hangolódjunk a lelkünkre és az álmainkra, de arra is figyelmeztet, hogy igazodjunk az univerzum gyógyító és irányító erejéhez.

Ugyanakkor asztrológiai szempontból a Halak Telihold oppozícióban áll a Szűzben lévő Nappal, és ez a polaritás érzelmi szinten azáltal jelenik meg, hogy meg kell találni az egyensúlyt a rutin és a napi szükségletek között. De emellett a fizikai egészségre is összpontosítanunk kell, figyelnünk kell az elemzésre (ami a Szűz jellemző tulajdonsága), de a kreatív zavarokra, lelki egészségre, önreflexióra, a gyógyulásra, intuícióra is, amelyek a Halak jellemzői.

Fontos, hogy az elkövetkező időszakban megőrizzük a tisztaságot és a rendet a mindennapi életünkben, ugyanakkor ne feledkezzünk meg lelkünk szükségleteiről sem, és igyekezzünk minél inkább megvalósítani az álmainkat. Figyeljünk oda a lelkünkre az elkövetkező időszakban, mert ellenkező esetben szomorúak és frusztráltak lehetünk, mintha csak hátat fordítottunk volna az életnek.