Tarot kártya jóslás minden csillagjegynek november 15., szerda

Kos

Tarot kártya: Erő

A napot az „Erő” kártya nyitja, amely bátorságról, erőről és az akadályok leküzdésére való hajlandóságról beszél. Ezen Arkánum szerint a Kosok nyugodtan vállalhatnak komoly feladatokat. Az erő és az energia helyes elosztásának képessége segít megbirkózni a nehézségekkel és időben megvalósítani terveit.

Bika

Tarot kártya: Torony

Az elrendezésben szereplő „Torony” az elkerülhetetlen változások térképe. Ez az Arkánum arról beszél a Bikáknak, hogy meg kell szabadulniuk az illúzióktól, és bátran a jövőbe kell nézniük. Az átalakulások gyorsak lesznek, így e jegy képviselőinek rendíthetetlenül ki kell tartaniuk mindenben, ami az életben történik.

Ikrek

Tarot kártya: Igazságosság

Az Igazságosság kártya az igazságosságot szimbolizálja. Az Ikreknek fontos döntést kell hoznia, vagy tisztességes tárgyalás elé néz. Ezen a napon a konstelláció képviselőinek tárgyilagosnak kell lenniük, és minden oldalról meg kell vizsgálniuk a helyzetet, hogy helyes döntést hozzanak. Légy kész a változásra és az új körülményekhez való alkalmazkodásra, hogy megtaláld az egyensúlyt és elérd céljaidat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal