Tarot kártya jóslás csillagjegyednek november 14-re, keddre

Kos

Tarot kártya: Szekér

A hét eleje a „Szekér” kártyával nyit, amelyen keresztül a Kosok képesek lesznek elérni a céljukat. A kártya a változást és az előrehaladást szimbolizálja, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy késlekedés és kétség nélkül cselekedjünk. A kártya tanácsa, hogy határozottnak és kitartónak kell lenned a jelentős előrelépés érdekében.

Bika

Tarot kártya: Szerelmesek

Az elrendezésben szereplő „szerelmesek” a felelősség és a választás kártyája. E szerint a Bikáknak olyan fontos döntéseket kell meghoznia, amelyek segítenek jobbá tenni az életüket. A kártya sikert és boldogságot ígér, ha az életedre és a prioritásaidra koncentrálsz, és nem habozol elérni a céljaid, és álmaid.

Ikrek

Tarot kártya: Ítélet

Az Ítélet kártya arra szólítja fel az Ikreket, hogy legyen igazságos a döntések meghozatalakor, és ne habozzon megszabadulni a kényszerítő körülményektől. Ezen a napon olyan helyzetekkel kell szembenéznie, amikor fontos döntéseket kell meghoznia, fel kell mérnie tetteit és következményeit a továbblépés érdekében. Légy őszinte önmagadhoz és másokhoz, és ez segít a siker elérésében.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X