Tarot kártya jóslás csillagjegyednek november 06., hétfő

Kos

Tarot kártya: Bolond

A „bolond” kártya új érdekes eseményekről beszél, amelyeknek köszönhetően a Kos javíthatja pénzügyi helyzetét és sikereket érhet el. Arkán azt tanácsolja, hogy ne félj az új kalandoktól, ugyanakkor ne feledkezz meg a felelősségről. Az önkontroll képessége és az erősségeid ésszerű felmérése segít abban, hogy ne juss zsákutcába.

Bika

Tarot kártya: Varázsló

Az arkán „Varázsló” azt sugallja, hogy a Bika képes lesz átvenni az irányítást élete felett, és valóra váltani legmerészebb álmait. E kártya szerint fontos, hogy higgy magadban, ne félj az ismeretlentől, és legyen kíváncsi az elméd. Az új ismeretek és ismeretségek lehetővé teszik, hogy tágítsd a látókörödet, és megtaláld a boldogsághoz vezető személyes utat.

Ikrek

Tarot kártya: Bolond

A Bolond kártya a pihenés idejét szimbolizálja. Az Ikrek képes lesz erőre kapni, majd valami újba és izgalmasba kezdeni. A kártya azt tanácsolja, hogy légy figyelmes és óvatos, nehogy illúziókat kergess és zsákutcába kerülj. A konstelláció képviselőinek figyelniük kell megérzéseikre, hogy elkerüljék az esetleges buktatókat az út során.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal