Szerelmi horoszkóp minden csillagjegynek 2023. április 24. – 30 között az első negyed Hold az Oroszlánban alatt!

Itt a heti szerelmi horoszkópod 2023. április 24. és 30. között, és az Oroszlánban járó első negyedhold idején itt az ideje, hogy túllépj a félelmeken, túl azon a hiten, hogy a szerelemnek van rossz vagy helyes ideje, és figyeld meg, mi történik körülötted. Nézd meg, hogy az univerzum mi felé próbál irányítani téged – vagy akár el is távolítani tőle.

Az idei Bika-szezonban keresd a siker kulcsait, a fontos üzenetet és a megerősítést, amit szeretnél. Ahogy a hét elején az Oroszlánban álló első negyedhold felemelkedik, arra emlékeztet, hogy soha nem lesz olyan kapcsolat, amely mentes a kihívásoktól.

Mindig lesz valami, amit le kell győzni, vagy akár közösen kell megoldani. A szerelemnek nem kell tökéletesnek lennie, de mindig kell, hogy legyenek emlékeztetők arra, hogy miért érdemes. Higgy az erődben, abban, hogy képes vagy legyőzni azt, amiről úgy érzed, hogy akadályoz, és támaszkodj az energiára, amit te és a partnered együtt hoztok létre.

A szerelem nem arról szól, hogy az egyik ember mindent kockáztat, míg a másik a saját komfortzónájában marad, hanem arról, hogy mindkét ember mindent megtesz azért, hogy jobb legyen, mint amilyen egyedül lenne. Hitelesen, őszintén és abszolút magabiztosan.

X