A szeptemberi szerelmi horoszkóp sok jó hírt tartogat a legtöbb csillagjegy számára. Sok gát feloldódik az érzelmi életünkben, a csillagok pedig energiát és romantikát hoznak a párkapcsolatokba. Tudd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok a szerelmi életed terén.

Kos szeptemberi szerelmi horoszkóp

A Kos szülöttei ebben a hónapban kifejezetten szerencsések lesznek a szerelemben. Azok, akik már párkapcsolatban, esetleg házasságban élnek, jobban kommunikálnak majd a partnerükkel, képesek konstruktív módon kifejezni a gondolataikat, és ennek következtében kevesebbet veszekednek. A párkapcsolatuk harmonikussá válik, és az együtt töltött idő prioritássá válik.

A szinglik is szerencsések lesznek. Gyorsan rájuk találhat a szerelem, legyen szó akár egy rövid, de szenvedélyes kalandról, akár hosszabb párkapcsolatról.

Azok, akik már egy ideje házasságot vagy családalapítást, esetleg összeköltözést fontolgatnak, most megtehetik az első lépéseket ebben az irányban.

Ugyanakkor a hónap második felében a jegy szülötteinek óvatosabbnak kell lenniük, nem árt, ha egy kicsit lelassítanak, és nem hoznak impulzív döntéseket, mert ezeket később megbánhatják.

Bika szeptemberi szerelmi horoszkóp

A Bikák szerelmi élete nem alakul kifejezetten biztatóan szeptemberben. Több bolygó is retrográd mozgásban van ebben a hónapban, és ez nincs kedvező hatással a Bikák szerelmi életére.

Azok, akik párkapcsolatban, házasságban élnek, elégedetlenek lehetnek a kapcsolatukkal, és újraértékelhetik azt. Egyesek hajlandók lesznek olyan változásokat eszközölni, amik pozitív irányba mozdíthatják a kapcsolatot, és így továbbléphetnek, míg mások a szüneten, vagy akár a szakításon gondolkodhatnak.

Ebben a hónapban azonban nem tanácsos döntést hozniuk a párkapcsolatukról, vagy kinyilvánítaniuk a szakítással kapcsolatos gondolataikat.

A szingli Bikák, bár kapcsolatra vágynak, nehézségekbe ütköznek a megfelelő partner megtalálásában. A dolgok most lassan haladnak előre, de a hónap végén feloldódik ez a gát, és nagyobb esély nyílik egy új kapcsolatra.

Ikrek szeptemberi szerelmi horoszkóp

Az Ikrek számára a szeptember a szerelmi kalandok hónapja. Sármosak, vidámak, humorosak, és könnyen meghódítják a környezetükben lévőket.

Ha már kapcsolatban állnak, a kapcsolatuk napról napra javulni fog, kijavítják a régi „töréseket”, megoldják a konfliktusaikat, sőt, sikerül közös terveket kovácsolniuk a párjukkal, a jövővel kapcsolatban.

Az egyedülálló Ikrek is sikerre számíthatnak a szerelmi életükben, még az is könnyen meglehet, hogy most találják meg életük párját. Sok gát feloldódik, sok új emberrel ismerkednek meg, és megtörténhet, hogy őrülten szerelmesek lesznek.

Rák szeptemberi szerelmi horoszkóp

A Rák szülötteire rámosolyog a szerencse ebben a hónapban. Ha már kapcsolatban állnak, most sokkal elégedettebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzik magukat, így türelmesebbek lesznek a párjukkal, megoldásokat találnak a felmerülő problémákra, és idejük nagy részét a párkapcsolatukra fordítják.

Az egyedülálló Rákoknak nagy esélye lesz új kapcsolatba kezdeni, akár még az igazit is megtalálhatják, akivel stabil, tartós kapcsolatot alakíthatnak ki, aminek akár házasság is lehet a vége. Ehhez azonban nyitottnak kell lenniük az új ismeretségekre.

Oroszlán szeptemberi szerelmi horoszkóp

Az Oroszlánokat mindenki megcsodálja ebben az időszakban, ami akár problémákat is okozhat a párkapcsolatukban, ha túlságosan elragadtatják magukat ettől a megkülönböztetett figyelemtől. Figyelembe véve, hogy az Oroszlánok imádnak a figyelem középpontjában lenni, ez a lehetőség egyáltalán nincs kizárva.

Minden attól függ, mennyire erős a kapcsolatuk. Ha erős, tartós párkapcsolatról van szó, nem lesznek különösebb problémáik. Ha azonban törékenyebb kapcsolatban állnak, sok veszekedésen vannak túl mostanában, és úgy tűnik, elérték a holtpontot, könnyen megtörténhet, hogy a problémák csak még jobban elmélyülnek, és akár szakításra is sor kerülhet.

Az egyedülálló Oroszlánoknak természetesen nagy sikerük lesz a szerelmi életükben. De azt tanácsoljuk, hogy ne ugorjanak fejest a románcokba meggondolatlanul, inkább gondolják át, mennyire illenek egymáshoz leendő partnerükkel. Mindezt figyelembe véve kiváló esélyük van új kapcsolatok létesítésére, és ha elég elszántak, akár házasságot is köthetnek a közeljövőben.

Szűz szeptemberi szerelmi horoszkóp

A szeptember érzelmi érettséget hoz a Szüzek számára. Igaz, hogy az éretlenség eddig sem különösebben jellemezte őket, de most végre minden tisztázódik bennük egy instabil és kétséges időszak után. Felismerik, mi tartotta őket vissza, és megtalálják a megoldást az érzelmi egyensúly helyreállítására.

Ha kapcsolatban állnak, most nyugodtabbak, szelídebbek és gyöngédebbek lesznek, ugyanakkor megőrzik az őszinteségüket is. Szép pillanatok várnak rájuk a párjukkal ebben a hónapban, akár még a házasság vagy az összeköltözés is szóba kerülhet.

A jegy egyedülálló szülötteinek is esélyük van komoly kapcsolat kialakítására, de nem sietik el a dolgokat. Kiegyensúlyozottak, érettek és őszinték lesznek, ugyanakkor nyitottak a szerelemre, és arra, hogy teljes mértékben átéljék a jelen pillanatot.

Mérleg szeptemberi szerelmi horoszkóp

A Mérleg csillagjegy szülöttei számára érzelmi szempontból meglehetősen érzékenyen alakul ez a hónap. Nem feltétlen lesznek problémáik a párkapcsolataikban, inkább arra kell figyelniük, hogy érzékelik ők maguk a dolgokat.

Ezt már olvastad?
Napi horoszkóp december 1. csütörtök – Bika, Kos, Mérleg, Halak, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Szűz, Vízöntő ez most nektek szól!

A kommunikáció most kulcsfontosságú, mert könnyen megtörténhet, hogy úgy érzik, többet adnak egy kapcsolatban, mint amennyit kapnak, és ezért elégedetlenek lehetnek. Azonban ha ezt nem tudják nyugodtan megbeszélni a párjukkal, az félreértésekhez vezethet, és a párjuk úgy érezheti, hogy támadásnak és kritikának van kitéve.

Azoknak, akik még keresik a párjukat, türelmesnek kell lenniük. A dolgok most csak lassan haladnak, és előre nem látott akadályok merülhetnek fel, ezért minden alkalmat meg kell ragadniuk arra, hogy új embereket ismerjenek meg, ha szeretnék megtalálni a megfelelő partnert.

Skorpió szeptemberi szerelmi horoszkóp

A Skorpió jegy szülöttei számára ez a hónap a romantikáról szól. Ha kapcsolatban állnak, visszahozzák a romantikát a mindennapokba, meglepik a párjukat, kedves gesztusokat tesznek, nyugodtabbak, figyelmesebbek lesznek, és érzelmi szempontból egyensúlyba kerülnek. Képesek lesznek javítani és megerősíteni a kapcsolatukat, akár rövidebb nyaralásokat, vakációkat is tervezhetnek, és gyönyörű pillanatokat élhetnek át kedvesükkel.

Ha még egyedülállók, most könnyedén meghódíthatják szívük választottját. De nem fognak túl gyorsan belemenni a kapcsolatba, mert egyensúlyra, stabilitásra, érzelmi teljességre van szükségük. Ezért alaposan átgondolják, mire van szükségük egy kapcsolatban, és csak azután teszik meg a döntő lépést. A jegy szülöttei érzelmi érettséget, lelki erőt, őszinteséget és erős karaktert mutatnak eben a hónapban.

Nyilas szeptemberi szerelmi horoszkóp

A Nyilas szülöttei tele vannak élettel és energiával, kalandokra vágynak, ugyanakkor a körülöttük lévők csodálatára, elismerésére is vágynak. Meglepheti őket, hogy a párjuk esetleg elhanyagolva érzi magát, ezért azok, akik párkapcsolatban élnek, vegyes érzelmekre számíthatnak ebben a hónapban: egyrészt szabadnak és jókedvűnek érzik magukat, másrészt csalódottak lehetnek, és bűntudat nyomaszthatja őket. Ez a kettősség a hónap végére kifáraszthatja a jegy szülötteit, akiknek így vagy úgy, de szembe kell majd nézniük a párkapcsolati problémáikkal. Gondoskodással és érettséggel kell viszonyulniuk a kapcsolathoz, ha szeretnének jó megoldást találni.

Amennyiben még egyedülállók, a Nyilasok most kalandra vágynak, ezért most szívesen ismerkednek új emberekkel, utaznak, és az sem kizárt, hogy szerelmesek lesznek. Sok energiával állnak az élethez, jó humoruknak köszönhetően könnyen a figyelem középpontjában maradnak, és kihasználják a csillagok nyújtotta lehetőségeket.

Bak szeptemberi szerelmi horoszkóp

A Bak szülötteinek romantikus, kiegyensúlyozott, érzelmileg harmonikus szeptemberben lesz részük. Lelassítják a munka ütemét, és több időt töltenek a párjukkal, családjukkal, így a párkapcsolatuk most megerősödik, stabilabbá válik.

Bár nem igazán jellemzi őket a gyöngédség, most mégis gyöngédebbek lesznek a megszokottnál, több felelősséget vállalnak a kapcsolatban, ez pedig növeli a két fél közötti bizalmat.

Azok, akik még egyedülállók, hajlamosak lesznek belevágni az első kínálkozó kapcsolatba, mivel kalandra vágynak, ugyanakkor a lelki társukat is keresik. Egy kis szerencsével most akár tartós kapcsolatot is kialakíthatnak.

Vízöntő szeptemberi szerelmi horoszkóp

A Vízöntők szerelmi élete csodálatosan alakul szeptemberben. Harmonikus párkapcsolatra számíthatnak, érzékibbek, romantikusabbak lesznek a szokásosnál, és nagyobb figyelmet szentelnek a párjuknak, családjuknak. Javítaniuk kell a kapcsolataikon, és el kell mélyíteniük azokat.

A Vízöntők kapcsolatai szeptemberben jelentősen javulni fognak, ha jobban beosztják az idejüket, megfelelő időt és figyelmet szentelve a párjukra.

Ha egyedülállók, most találkozhatnak valaki igazán különlegessel, akivel összefonódhat az életük. Ha megfelelő diplomáciával és érzékenységgel állnak a kapcsolatépítéshez, és ők maguk is kiegyensúlyozottak érzelmileg, szép kapcsolatokat építhetnek ki ebben a hónapban.

Halak szeptemberi szerelmi horoszkóp

A Halak szülöttei erőteljes lendületet kapnak ebben a hónapban a magánélet és a szerelmi kapcsolatok terén. Nyitottak arra, hogy energiát fektessenek a kapcsolatukba, és romantikus gesztusokkal lepjék meg a párjukat. Érzelmileg nyugodtabbnak és érettebbnek érzik magukat. Sőt, most arra is hajlandók lesznek, hogy megvitassák a régóta elhanyagolt kérdéseket, problémákat. Mivel nyugodtan állnak ezekhez, számos problémára megoldást találhatnak ebben a hónapban.

Az egyedülálló Halak most megtalálhatják a párjukat, de ehhez nekik kell megtenniük az első lépést. Fontos, hogy aktívak maradjanak a társasági életben, hogy új embereket ismerhessenek meg. Összességében a Halak rendkívül szerencsések lesznek ebben a hónapban a szerelem terén.

Forrás: