Szerelmi horoszkóp 2021. november 14. – Legyen egyensúlyban a lelkünk!

A Halakban járó Hold arra ösztönöz minket, hogy nyissuk meg elménket és szívünket, és figyeljünk az érzelmi téren azokra az aspektusokra, amelyek kiegyensúlyozásra szorulnak. Ez az az időszak, amikor a harmonikus hozzáállás hozza a legkedvezőbb eredményeket, és ha lehetőségünk van új dolgok kipróbálására, jó, ha figyelembe vesszük a bennük rejlő növekedési lehetőségeket.

Kos

Egy nagyon kellemes lehetőség tárulhat fel előtted, ha hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból, és kísérletezni egy bizonyos témával a szerelmeddel. Lépj be a képzeletedbe, és hagyd, hogy az inspiráció vezessen, biztosan felfedezed azokat a lehetőségeket, amelyek fokozzák a szenvedélyt a kapcsolatodban.

Bika

Akár párkapcsolatban élsz, akár nem, az ötlet, hogy felfrissíts egy bizonyos teret, jelentős változásokat eszközölj otthonodban, vagy szentimentális értéket hozz egy bizonyos helyre, biztosan elmélyíti a kapcsolatot közted és egy különleges személy között.

Ikrek

Határozott hozzáállásod bizonyos helyzetekben szenvedélyes lehet, de vigyázz, nehogy azt az érzést keltsd a szerettedben, hogy nem figyelsz eléggé az ötleteire. Itt az ideje, hogy kiegyensúlyozottabb hozzáállással közelíts a partnereddel való kommunikációhoz, és biztosítsd őt arról, hogy képes vagy meghallgatni és megérteni.

Rák

Ha úgy érzed, hogy egy bizonyos kérdés a szerelmi kapcsolatodban nem adja meg a szükséges egyensúlyt, akkor a legjobb, ha a témát egy beszélgetés keretében tárod fel kedveseddel. Minél hamarabb osztod meg gondolataidat, annál jobban fogjátok érezni magatokat.

Oroszlán

Ha biztos vagy benne, hogy egy olyan ötleted, amely személy szerint neked sokkal jobb hangulatot ad, hatással lehet a szerettedre is, itt az ideje, hogy megoszd a gondolataidat. A komfortzónán kívüli dolgok megtapasztalása a partnereddel mélyebb kapcsolatot eredményez, és több szenvedélyt hoz.

Szűz

Talán bizonyos dolgokat, amelyeket a személyes fejlődésed érdekében teszel, titokban akarsz tartani, még a szeretteid előtt is. Akár egy fitneszprogramot követsz, akár egy érdekes témát tanulsz, nem árt, ha nem rejtőzködsz a partnered elől. Talán hasznos meglátásokat adhat, és talán így leveszed a nyomást arról az érzésről, hogy mindent magadban kell tartanod.

Mérleg

Ha valaki, aki közel áll hozzád, nem egészen önmaga, talán az a legjobb, ha megnyugtatod, hogy ott vagy neki, ha támogatásra van szüksége. Kerüld a tanácsadást, ha nem kérdezik a véleményed, mert ezzel csak fokozhatod a helyzetet.

Skorpió

Használhatod a kreativitásodat, hogy új módokat találj ki arra, hogy hogyan töltsd az időt a szeretteddel. Lehet, hogy a spontaneitás és a közös élmények virágoztatják a köteléketeket, különösen, ha a szenvedélyt is beleviszitek a terveitekbe.

Nyilas

Bármilyen ambiciózusnak is tűnnek az ötleteid, jó ötlet, ha elárulod őket szeretteidnek. Az általad mutatott inspiráció biztosan értelmes beszélgetések alapja lesz. Új dolgokat fedezhettek fel a kapcsolatotokban, és beláthatatlan lehetőségekhez juthattok.

Bak

Hallgass a szívedre, és fejezd ki az érzéseidet, hogy közelebb kerülj egy különleges személyhez. Ha párkapcsolatban élsz, értékelni fogják a képességedet, hogy úgy tudsz kommunikálni, hogy a kedvesed úgy érzi, megértetted, és világossá teszed a véleményedet.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy minden lehetséges módon gondoskodj érzelmi, lelki vagy fizikai szükségleteidről. Így új szemmel figyeled meg a világot, és ez pozitív energiát ad neked. Ha párkapcsolatban élsz, használd ki a hangulatodat a párkapcsolati harmónia kialakítására, a szenvedély fokozására és a kommunikáció javítására.

Halak

Az esetedben a szellemi kapcsolat az ösztönzés lényeges aspektusa. Ezért ebben az időszakban a szellemi feldolgozást igénylő tevékenységekben, például a logikai játékokban vagy akár egy online tanfolyamon találhatsz elégedettséget. Ha sokat foglalkozol a kedveseddel, megnő az esély az örömötökre.

X
error: Content is protected !!