Szeptember 29-én Telihold lesz a Kos jegyében! Ilyen hatással lesz ez a csodálatos égi jelenség a csillagjegyekre!

A 2023. szeptemberi Arató Hold kibontakoztatja égi ragyogását, és egy lehetőségekben és átalakulásokban gazdag évszakot ígér.

Ahogy az őszi napéjegyenlőség életet lehel a világba, az őszi levegő csípős suttogása átszövi a földet, és a Mérleg szezon kezdetét jelenti.

A Nap kecsesen áthalad ezen a kardinális levegő jegyen, és figyelmünk a társadalmi harmóniák és a szimbiózis jegyében létrejövő partnerségek birodalmára irányul.

Ahogy a Merkúr és a Vénusz közvetlen mozgásban táncol az égi szférán keresztül, a látásunk kitisztul, és feltárulnak a potenciális társak, akik az évszak küszöbén állnak. Ez a virágzó románcok termékeny időszaka, egy olyan időszak, amikor a lelkek egymásba fonódnak a kiegyensúlyozott egyesülésre és a kölcsönös értékekre való törekvésben.

A 2023. szeptemberi Arató Hold azonban minden jegyet arra hív fel, hogy egy pillanatra lépjen vissza a romantika táncából, és merüljön el az egyéni törekvéseiben. Ez a fényes telihold, amely a kardinális Kos tüzes esszenciájában fürdik, minden lélekben meggyújtja a határozott cselekvés lángját.

Ez az égi esemény aranyat érő lehetőségként szolgál arra, hogy külső hatásoktól függetlenül újra összehangolódjunk egyéni szenvedélyeinkkel és motivációinkkal.

Kos

Bár a világot elárasztják a különböző csillagjegyek energiái, az idei szeptemberi telihold égi reflektorfényt hoz rád, Kos. Az első házadban emelkedik, hangsúlyozva vágyaidat és egyéni törekvéseidet.

A romantikus elköteleződések dallama által megszakított időszakot követően a kozmikus szelek most arra intenek, hogy összpontosítsd a figyelmedet a személyes küldetéseidre.

Ez az intervallum égi vászon a te lelkesedésedre és elkötelezettségedre vágyó projektek számára. Ragadd meg ezt a kozmikus pillanatot arra, hogy a lényednek hódolj: egyéni céljaidat lelkesen és életerővel valósítsd meg.

Bika

Az idei szeptemberi telihold sugárzó ragyogással festi be az eget, és azt súgja neked, Bika, hogy tarts szünetet, vonulj vissza, és öleld magadhoz a meghittséget.

Bár a társas interakciók gyakran színesítik a napjaidat, ez a holdfázis szelíd emlékeztetőül szolgál arra, hogy olyan célokat alakíts ki, amelyek a félreesőben virágoznak.

Akár egy új rutin kialakulásán töprengsz, akár egy új módszert választasz, a holdi energiák a szövetségeseid, és lelkesedéssel töltenek el téged, hogy gondolataidat valósággá váltsd.

És ha úgy döntesz, hogy megszakítod a kapcsolatot egy káros szokásoddal, a holdfény lesz a vezérlőfényed, amely képessé tesz a siker elérésére.

Ikrek

Szeptember 29-én az égi tánc kiemeli a barátságban és együttműködésben való élénk törekvéseidet, Ikrek, és arra inspirál, hogy az összefogás lendületet adjon a projekteknek vagy vállalkozásoknak.

A környezeteden belüli kezdeményezés nem idegen tőled, de ezen a napon a te szereped nagyobb magasságokba emelkedik, elismernek és tisztelnek.

Egyedülálló képességed a lendület beindításához és az elképzelések megvalósításához nemcsak felbecsülhetetlen értékű lesz, hanem az inspiráció és a megbízhatóság jeleként fog visszhangozni.

Számítsatok arra, hogy ti lesztek a törekvések magja, a mozgalmak irányítója, mivel a vezetésben és a kivitelezésben rejlő adottságaitokat méltatják és keresik, a haladás és az innováció hírnökeként festve le titeket a közösségi kezdeményezések szövevényében.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal