A 2021-es év száma a számmisztika szerint az 5-ös. Az 5-ös szám a kreativitást, kalandot és az új módszerek keresését szimbolizálja. Inspiráló és innovatív rezgést tartalmaz, amely elvezet bennünket a szabadságunk megtalálásához. Az az év, amelynek a száma az 5-ös, egyben a döntéshozatal éve is.

Elértük a 0-9 numerológiai ciklus felét, és ezen a ponton kezdhetünk tisztábban látni, és megérteni, pontosan hová is szeretnénk eljutni. Az 5-ös szám ugyanakkor az öt elemet is jelképezi: föld, tűz, víz, levegő és éter. Az éter az az elem, amely az összes többi elemet összeköti. Ez képviseli minden dolog finom energetikai lényegét, vagy a mindent és mindenkit körülvevő éteri mezőt.

Szanszkrit nyelven az éter neve ákása, és az ákása feljegyzésekhez kapcsolódik. Ezekről úgy tartják, hogy tartalmaznak minden rezgést, eseményt, gondolatot, szót, érzelmet és szándékot, ami létezik az Univerzumban. Minden, ami az éterekben történik, legyen az bármennyire is apró vagy éppen merész, rögzítve van ezekben a feljegyzésekben, és létrehozza az általunk ismert valóság szövetét.

Mindannyian hozzájárulunk ennek a világnak a létrejöttéhez a saját személyes ákásánk által. Az 5-ös, ami a 2021-es év száma, a kreatív potenciálunkra emlékeztet bennünket. Emlékeztet minket arra, hogy a saját éteri mezőnkhöz kapcsolódva, és gondolatainkat, szavainkat és tetteinket összehangolva, kiaknázhatjuk azt a lehetőségünket, hogy tudatosan alkossunk, nemcsak önmagunk, hanem az egész Univerzum számára.

Ebben az évben te is elmerülhetsz a saját éteri erőd értelmezésében, tanulmányozhatod az ákása feljegyzéseket, hogy emlékeztesd önmagadat arra, miért van a lelked éppen ebben a testben, ezen a helyen, ebben az időben. Bár mindannyian tapasztaljuk az 5-ös szám rezgését, mindenkinek megvan a maga egyéni száma is 2021-re. Ezt az alábbi képlettel lehet kiszámítani:

Add össze a születésed napjának valamint hónapjának számát az 5-ös számmal.
Majd csökkentsd úgy ezt a számot, hogy a kapott összeg számjegyeit összeadod, míg egyjegyű számot nem kapsz, 1 és 9 között.

Lássunk egy példát december 29-i születésnappal:

12 +29 +5 (születési hónap + születési nap + 5) = 46

Majd csökkentsd ezt egyjegyű számmá, a számjegyek összeadásával (lehet, hogy ezt a lépést többször is meg kell ismételned):

4 + 6 = 10

1 + 0 = 1

Tehát ebben az esetben az 1-es a személyes szám 2021-re.

Ha a személyes szám az 1-es

2021 egy új fejezet kezdete a számodra, és sok új kezdetet hoz az életedbe. Ebben az évben így vagy úgy, de újra kell kezdened, legyen ez akár egyszerűen egy új hozzáállás, költözés, a család kibővítése, esetleg egy új munkahely vagy egy új kapcsolat.

Ebben az évben az ihlet és az önállóság szikráját adhatod mindenhez, amibe csak belekezdesz. A vászon most teljesen üres, és szabadon festhetsz rá bármilyen színnel, ami neked megfelel! Tudd, hogy te is részt veszel a világ teremtésében, és képes vagy felhasználni ezt az új energiát, hogy újrakezd az életedet egy teljesen másik irányban.

Megtörténhet, hogy az idén felkérést kapsz, hogy néhány magabiztos lépéssel te is hozzájárulj az alkotás folyamatához, és ezáltal az innováció új szintjét sajátíthatod el. Ha nemrégiben bezárult előtted néhány ajtó, tudd, hogy idén új ablakok és ajtók nyílnak meg előtted. Itt az ideje, hogy végre ne hátra, hanem egyenesen előre nézz.

Ha a személyes szám a 2-es

Ez az év számodra a folyamatos építkezésről és küzdelemről szól. Az elmúlt év sok új kezdetet vagy változást hozott, és most tovább kell dolgoznod annak érdekében, hogy megőrizd és továbbfejleszd mindazt, amit már elültettél.

Miközben gondosan ápolod a saját kis kertedet, azt tapasztalhatod, hogy a 2021-es év új mentorokat, tanárokat, barátokat vagy akár egy társat is hozhat az életedbe, akik segítenek ebben a fejlődésben. Ne félj segítséget kérni. Idén némi támogatásra lesz szükséged, hogy elérd a céljaidat, ezért maradj nyitott, mert soha nem tudhatod, kivel találkozol, és milyen bölcsességet tanulhatsz az illetőtől.

A megbízható és erős partnerség kialakításának elsajátítása ebben az évben nagyon fontos tematika lesz az életedben, ezért, bár eddig bezárkóztál, vagy erős falakkal óvtad a szívedet, 2021-ben már nem feltétlenül találod a helyét ezeknek a falaknak.

Ha a személyes szám a 3-as

Ebben az évben arra kell koncentrálnod, hogy kimondd az igazat, és hallasd a hangodat. Birtokában vagy a bölcsességnek, amit megoszthatsz másokkal, van egy történeted, amelyet el kell mondanod, és ez az az év, amikor el kell gondolkodnod rajta, hogy tárhatnád ezt a világ elé. Ha valaha is szerettél volna írni, vagy valamilyen más módon megosztani a bölcsességedet, akkor 2021-ben valószínűleg meglesz rá a lehetőséged.

Lépj ki a világba, és tudd, hogy a hangod kulcsfontosságú. Ugyanakkor ez az év arra is nagyszerű alkalmat kínál, hogy kialakítsd a magad közösségét, és részed lehessen közösségi élményekben. Bár a közösségi élet sokat változott az elmúlt évben, próbálj új módszereket találni a közösségi élmény megteremtésére, és a környezetedben élőkkel való kapcsolattartás lehetőségeire.

Új csoportokat, klubokat, online közösségeket kereshetsz, vagy akár annak is utánanézhetsz, hogy tudnál önkénteskedni. Ha egy nagyobb egész részese lehetsz, az az elégedettség és a teljesség érzését adhatja 2021-ben.

Ha a személyes szám a 4-es

Ez a fegyelmezés és a szervezés éve. Akkor fogsz jól teljesíteni, ha a jelenlegi helyzetedre összpontosítod az energiáidat. A szervezés és a rendszerezés fontos lesz a számodra ebben az évben, ezért, ha eddig még nem tetted volna, szerezz be egy határidőnaplót, vagy tarts egy táblázatot az íróasztalod fölött.

Próbálj meg kialakítani egy inspiráló rutint, amit könnyen be tudsz tartani. Amellett, hogy stabilitásra és struktúrára kell törekedned a mindennapi életben, az is fontos, hogy dolgozz a belső stabilitás és biztonság érzésén.

A magabiztosság igazi szupererő! És ebben az évben lehetőséged lesz ezen dolgozni. Ha az év során bármikor bizonytalannak vagy sebezhetőnek érzed magadat, koncentrálj a jelenre, és próbáld meg bebiztosítani az energiáidat.

Ezt már olvastad?
Válassz egyet a mágikus kártya közül és ismerd meg az Univerzum fontos üzenetét!

Próbálj meg akciótervet kialakítani, figyelj oda arra, hogy a lépéseid rendezettek legyenek, és a gondolkodási folyamatod logikus rendszert kövessen. Gondolj csak a kockára: egy erős, praktikus, kiegyensúlyozott és jól megalapozott négyoldalú forma – neked is erre kell törekedned 2021-ben.

Ha a személyes szám az 5-ös

Ha egy olyan évben, amelynek a száma az 5-ös, a személyes számod is az 5-ös, az harmóniát, könnyedséget, fluiditást jelent. Ez az év kalandot, izgalmat és lehetőségeket kínál, ugyanakkor lehetőséged lesz néhány magot is elvetni. Most érkezett el az ideje, hogy valóban megküzdj azért, amit akarsz, csak győződj meg arról, hogy mindez összhangban van a valódi éneddel és a felsőbb elhivatottságoddal.

Ha elakadtál, vagy szeretnél mélyebben kapcsolódni a célodhoz, a 2021-es év inspirációt adhat, ami segít ebben. Megtörténhet, hogy ebben az évben meg kell hoznod néhány fontos döntést, és az is lehet, hogy meg kell szabadulnod mindattól, ami hátráltat, de hallgass a szívedre, az tudja a helyes utat.

Ne félj másképp gondolkodni, és ha kell, vesd bele magad az ismeretlenbe a hit segítéségével, ha úgy hozná az élet. Ez egy szerencsés és sikeres év lesz a számodra, olyan időszak, amikor jobban megértheted a személyes szabadság jelentését. Ne feledd, hogy te máris harmóniában vagy ennek az évnek a rezgésével, szóval csak élvezd az utazást!

Ha a személyes szám a 6-os

2021 a radikális önelfogadás és az eddig elszenvedett sérülésekért való kárpótlás éve. Azonkívül, hogy megtanulod újra elfogadni önmagadat, ez az év arra is alkalmat kínál, hogy enyhíts minden téged ért szívfájdalmon, és felszabadíts minden elfojtott érzelmet, amelyek eddig megterheltek téged.

Most úgy érzed, hogy mindazt a súlyt, amit mostanáig cipeltél, most végre elengedheted. Ebben az évben fontos lesz, hogy odafigyelj az általános egészségi állapotodra, és azokra a jelzésekre, amiket a tested küld neked. Lassíts le, figyelj oda magadra, és ha valami nincs rendben, annak járj utána.

Az is lehet, hogy jobban oda kell figyelned az étrendedre, vagy új, egészséges edzésprogramot kell kialakítanod. Ugyanakkor figyelj arra is, nehogy túlságosan megerőltesd magadat azért, hogy megfelelj másoknak, vagy az irreális elvárásoknak. Értsd meg, hogy tökéletesen elég vagy, úgy ahogy vagy.

Mindannyiunknak vannak hibái, traumái, és bár jó dolog ezeken dolgozni, és elmélyíteni a megértésüket, egy bizonyos ponton egyszerűen csak szeretnünk kell önmagunkat, és el kell fogadnunk, kik vagyunk, a sebeinkkel együtt.

Ha a személyes szám a 7-es

Mindenki, akivel találkozol, csak egy tükör – ez lesz a mantrád 2021-ben. Minden eddiginél jobban megérted, hogy mindenki, akivel megismerkedsz az életedben, visszatükrözi mindazt, ami benned zajlik. Amit másokban látsz, az benned magadban is létezik, és ebben az évben sokféleképpen lesz alkalmad megtapasztalni ezt az igazságot.

Ez persze nem azt jelenti, hogy felelős vagy mások cselekedeteiért vagy viselkedéséért, de mindenki, akivel találkozol, megtanít neked valamit. Ha egy nehéz természetű ember keresztezi az utadat 2021-ben, próbáld meg valamilyen helyzetben ezt az embert is tanítónak látni, bármennyire is nehéz legyen ez, és próbáld megtalálni, mi az a dolog benned, amire megpróbál rávilágítani.

2021 ugyanakkor a nagy spirituális fejlődés éve is lesz a számodra, és úgy tűnik, hogy sok tanulságot a másokkal való tapasztalatcsere útján fogsz megtanulni. A partneri kapcsolat is előtérbe kerülhet, az üzletben épp úgy, mint a magánéletben. Olyan személy mellett találhatod magadat, aki segít, hogy előbbre juss a karrieredben, vagy, elkötelezheted magadat valaki mellett, akit szeretsz.

Ha a személyes szám a 8-as

2021 számos lehetőséget kínál az átalakulásra és az ébredésre. Gondolj arra, hogy a hernyó is pillangóvá válik, és te is ezt az utat fogod bejárni ebben az évben. Lehet, hogy el kell engedned néhány dolgot, vagy az is lehet, hogy a téged körülvevő dolgok valahogyan összeomlanak, de csak azért, hogy újjászülethessenek egy nagyobb és jobb dologként.

Bár az átalakulás fájdalmas lehet, óriási előnyökkel jár, amelyek mindig kárpótolnak a megtett útért. Ezzel a csodálatos átalakító energiával együtt nagyon szerencsés vagy a pénzügyeid terén is. Remek év ez arra, hogy azon gondolkodj, hogyan lehet nagyobb vagyonra szert tenni, és összhangba kerülni a bőség energiáival.

A bőség most minden oldalról körülvesz téged, és ha okosan bánsz a pénzügyekkel, akkor valószínűleg hatalmas előnyökre tehetsz szert. A bőség energiája abban is a segítségedre lesz, hogy jobban megtapasztald a hála erejét. Az életedben bekövetkezett áldások miatti hála egész évben vezérel majd téged.

Ha a személyes szám a 9-es

Ez az év nagyszerű befejezés a számodra. Véget ért egy ciklus, és most felkészülsz, hogy belépj a következőbe, de mielőtt sor kerülhetne erre az új kezdetre, előbb még meg kell ünnepelned a megtett utat, és azt, hogy milyen messzire jutottál.

Életed utolsó 9 éve nehéz volt, de most minden rendben van, és erősebbnek érzed magadat, amikor belekezdesz ebbe az utolsó fejezetbe. Akárcsak sok könyvben és filmben, az utolsó fejezet igazi happy end, ahol a főhős végül elnyeri jutalmát, és megérti azokat a leckéket, amiket az élet tanított neki.

Ez az év a te boldog befejezésed, amikor diadalmaskodtál minden akadály fölött, amit az élet eléd állított. Felértél a hegy csúcsára, és a látvány egyenesen lélegzetelállító! Élvezd a befejezésnek és a betetőzésnek ezt az évét, megérdemeltél minden jutalmat, amit ebben az évben kapsz majd.

Forrás: