Rák

Az asztrológusok szerint ebben az időszakban a Rák jegyűek támaszai lesznek azoknak, akiknek dolgoznak. Cserébe pedig fizetésemelést vagy olyan juttatást kaphatnak, amelyre már régóta vártak. A csillagok azt mutatják, hogy nélkülük sok minden nem menne jól, és a projekthez való hozzájárulásuk rendkívül magas. A hét végén szembesülnek egy problémával, amely nagyon gyorsan pozitívvá válik.

A csillagok állása azt mutatja, hogy a Rákok október 15-én és 16-án különösen szerencsések lesznek. Ezek elég jó napok a döntésekhez, amelyek megváltoztathatják a pénzügyi helyzetüket.

Oroszlán

Az oroszlánok tudják, hogy hova kell befektetni, és minden egyes fillért kiszámítanak. Ezen a héten az Oroszlán jegyűek nagyon óvatosak, és nem lehet őket olyan könnyen becsapni. Emellett ez a csillagjegy rejtett adottsággal is rendelkezik, mivel néha képes olvasni a körülötte lévő emberek gondolataiban, vagy kitalálni, hogy a végsőkig őszinték-e vagy sem. Ez az ajándék segít neki elkerülni számos pénzügyi problémát.

A bolygók együttállása azt is mutatja, hogy október 13-án és 14-én az Oroszlán jegyűek szerencsésebbek. Jobb lenne, ha minden fontos találkozót ezekre a napokra időzítene.

Szűz

A Szüzek több pénzt keresnek, mert megváltoztatják azt az elvet, amellyel dolgoznak. Sokkal szelektívebb, és nem ugrik rá minden javaslatra alapos mérlegelés nélkül. Az asztrológusok szerint a Szűz profi abban, amit csinál, és már megengedheti magának, hogy visszautasítson valamit, ha nem tetszenek neki a feltételek. A hét végén jön egy javaslat, amelyben a Szűz több előnnyel jöhet ki.

Az asztrológusok szerint október 14-én és 15-én van a legnagyobb esélye a Szűz jegyűeknek, hogy szerencséjük legyen a bevételszerzéssel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!