Kos – The Spiral Dancer

Minden embernek megvan a maga életritmusa, amelyben megnyilvánul és cselekszik. Fontos, hogy megtaláld a saját ritmusod, ráhangolódj, és ne engedd, hogy a környezeted befolyásoljon. Partnereddel összhangba tudsz kerülni például a tánc segítségével, figyelj, légy nyitott és hallgass a belső zenédre. Tedd félre az elvárásokat, mindaddig, amíg az igazságra koncentrálsz, nem tudod elvéteni a lépést.

Bika – The Hungry Ghosts

Gondolataid még mindig a múltban járnak, de néha az is megtörténik, hogy túlságosan a jövőben élsz, az biztos, hogy nem tudsz teljes lényeddel a jelenre koncentrálni. Vannak bizonyos témák, amelyekhez rögeszmésen rágódsz, és mégis csodálkozol, hogy nem úgy alakul az életed, ahogy szeretnéd. Figyeld meg azokat a gondolatokat, amelyek elterelik a figyelmed az igazán fontos dolgokról. Fedezd fel az életed valódi értelmét, az anyagon túli valóságot.

Ikrek – Dream Walker

Ez a hét egy csodálatos kihívást tartogat számodra, “ébresztő”- hívja fel a figyelmed, hogy végre egy kicsit kimozdulj a letargia állapotából, és cselekedj. Gondolod át, hogy mi az, amit szenvedélyesen szeretsz az életben, összpontosíts a törekvéseidre. Soha ne add fel az álmaidat, engedd, hogy vágyaid formát öltve valósággá váljanak.

Rák – Sacred Union

Különböző jeleket és üzeneteket kapsz ezen a héten, amelyek felhívják a figyelmed, hogy ideje cselekedni az üzleti és személyes életed területén. Ha már egy ideje nem működik megfelelően a párkapcsolatod, lehet, hogy megérett az idő a változtatásra. Soha ne ragaszkodj rögeszmésen olyan tárgyhoz vagy személyhez, aki, vagy ami már egyáltalán nem szolgálja a hasznod. Van néhány kérdés, amelyet, ha felteszel magadnak, és őszintén válaszolsz, közelebb kerülsz az igazsághoz.

Oroszlán – Phoenix

Továbbra is bízol benne, hogy a dolgok megváltoznak, és remek megoldást találsz néhány nagyon fontos kérdésben, azonban ezen a héten, akár tetszik, akár nem, egy komoly kihívással találod szembe magad. Fel kell adnod mindazt, ami nem működik, és tovább kell lépj. Engedd, hogy az átalakulás megtörténjen, ne állj ellent, majd élvezd a csodálatos eredményt. Hidd el, hogy minden úgy fog alakulni, hogy a javadat szolgálja.

Szűz – The Diamond Dreamer

Ezen a héten egy kicsit tudatosabban megfigyeled önmagad, és az életedről alkotott elképzelésed, próbálsz egy reális képet kialakítani arról, hogy hogyan viszonyulsz a körülötted lévő anyagi világhoz. Mit jelent számodra a gazdagság, a bőség, milyen szerepet játszik az életedben a pénz? Most lehetőséget kapsz arra, hogy megváltoztasd, ha valamivel nem vagy eléggé megelégedve. Itt az ideje, hogy felfedezd a lelki gazdagságot és azt, ahogyan ez megnyilvánul a fizikai világban.

Mérleg – The River Queen

Egy igen intenzív időszak áll mögötted, de most végre leszüretelheted a kemény munka gyümölcsét, és büszkén élvezheted a bőséges jutalmat. Gondold csak át, hogy mi az, amire a leginkább vágysz, mert ezen a héten pozitív energiák fognak támogatni a vágyaid beteljesülésében. Talán egy szép házról, tökéletes párkapcsolatról, új munkahelyről álmodsz? Legyen az bármi is, a lényeg, hogy tudd, hogy mi a szíved legfőbb kívánsága, mert most amibe a legtöbb gondolati energiát fekteted, az fog teljesülni. Figyeljen az üzenetekre és a jelekre is!

Ezt már olvastad?
Napi horoszkóp december 2. péntek – Bika, Kos, Nyilas, Mérleg, Skorpió, Bak, Halak, Ikrek, Rák, Vízöntő, Halak csodás híreink vannak!

Skorpió – Web Weaver

Ezen a héten fordíts nagyobb figyelmet arra, hogyan viselkedsz, önmagaddal és a körülötted lévőkkel egyaránt, és főleg arra, hogy mi a gondolataid központi témája. Lehet egy gyermekkorodból származó félelem vagy érzelem, amelyet folyamatosan újra átélsz, és amely bizonyos körülmények között újra aktivizálódik. Keresd tudatosan a belső béke érzését. Kérdezd meg magadtól, mit kellene másképp tenned, annak érdekében, hogy közelebb kerülj a kívánt célhoz.

Nyilas – The Camel Boy

Ha úgy érzed, hogy elakadtál, kérj segítséget egy olyan embertől, akiben megbízol, és maradj nyitott a körülötted lévő lehetőségek befogadására, attól függetlenül, hogy melyik úton is akarsz elindulni végül. Ezen a héten nagyon sok energia lesz a segítségedre, az őrangyalod minden pillanatban ott áll melletted, támogat és megkönnyíti a munkádat. Nem számít, mi a “probléma”, mert a megoldás kulcsa a hajlandóságod arra, hogy megkapd, amire szükséged van. Kérj, és megkapod!

Bak – The Ringmaster of Scrutinity

Figyelj a részletekre, tanulj meg egy dologra összpontosítani, hiszen ez most változást hozhat az életedben. Olyan apró, de fontos részleteket fedezhetsz fel, amelyek eddig is jelen voltak, de az utóbbi időben sokkal nagyobb jelentőségük lett a megfelelő út megtalálásában. Megfigyelheted őket az életed bármely területén, megnézheted, mikor és hogyan jelennek meg, ismétlődnek-e. Így sokkal közelebb kerülhetsz a “titok” feltárásához, és a lehető legjobb választáshoz.

Vízöntő – The Eyes of Beauty

Hogyan gondolkodsz a körülötted lévő világról, miként viszonyulsz a környezetedhez? A tökéletes világról alkotott elképzelésed lehet, hogy csak egy álomkép, csupán tőled függ, hogy hogyan reflektálsz a belső gondolataidra. Lehetséges, hogy egyes hiedelmeid megváltoznak vagy új megvilágításba kerülnek, és ezzel egy új kezdet nyílik meg előtted. El kell végre hinned, hogy te is megérdemled a jó dolgokat.

Halak – The Rainbow Prince

Csendes, örömteli napok várnak rád, az eddig elvégzett munka most végre meghozz a gyümölcsét, és a családban is harmonikus, kiegyensúlyozott lesz a hangulat. Végre jól érzed magad a bőrödben, és a belső egyensúlyod most a külvilághoz való viszonyulásodon is meglátszik. Ha úgy érzed, hogy van még néhány dolog, amely nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, akkor most itt az ideje, hogy változtass. Most sokkal könnyebben megtalálod a megfelelő megoldást, légy kitartó, és kövesd az utadat.

Forrás: