Október 8-án Jupiter retrogád a Bikában: Ezeknek a csillagjegyeknek jó irányba változik az élete, a bőség, a fejlődés és a szerencse bolygójának köszönhetően

Szűz

A Jupiter retrogád a Bikában alatt úgy fogod érezni, hogy végre megérkeztél oda, ahova szerettél volna, egy könnyebb, de változásokkal teli időszak vár rád. Most nyugodt és harmonikus lesz az életed, fogadd el a történteket, relaxálj, kapcsolódj ki, töltekezz. A Jupiter segítségével nagyon jól fognak menni a dolgaid, minden sínen lesz, valósággal szárnyalni fogsz ezen időszak alatt. A szakmai életedben most lehetőséget kapsz arra, hogy belevágj egy rég megálmodott projektbe.

Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, és olyat csinálj végre, ami örömöt okoz. Számos jó tanácsot fogsz kapni az ismerőseidtől, hallgasd meg ezeket, de dönts inkább a megérzéseid, a belső hangod szerint. Te tudod legjobban, hogy mi az, ami jó számodra! A Jupiter retrogád igen különleges energiákat tartogat számodra! Ha változtatni szeretnél az életeden, most nyugodtan megteheted, hallgass az intuíciódra. Sok szerencsét!

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal