Október 10-én retrográd mozgásban lévő Plútó: a következő 3 csillagjegy egy boldog új fejezetet indít az életében

Szűz

A Szűz jegy által elképesztő képességgel rendelkezel, hogy olyan életmódot alakíts ki, amely valóban inspirál, erőt ad és kiteljesít. Ez különösen igaz az asztrológiai ötödik házadra, amely uralja hitelességed és szíved vágyait.

A retrográd mozgásában lévő Plútó idején a Szűz jegy szülöttei kiemelkedően meg fogják érezni ennek a mélyreható átalakulásnak a kezdetét, amely még hosszú éveken át tart majd.

Mivel a Plútó befolyásolja a Szűz 5. házát, a karrier, az ambíciók és a vezetés házát, a Szűz szakmailag újragondolja az életét, és meghatározó változáson megy keresztül ezen a területen. Ha az eddig választott út nem hozta meg számára azt az elégedettséget és elismerést, amelyet megérdemelne, most megszabadul régi mentalitásától, gondolkodásmódjától, elképzeléseitől és előítéleteitől, és igyekszik átformálni a gondolkodását.

Ezen bolygóállás ideje alatt megújult energiád alatt számíts a „termékenység” hullámára, amely hobbikat, szenvedélyes projekteket és romantikus kiruccanásokat is magában foglal.

Míg a Szüzet gyakran a gyakorlatiassággal, a részletekre való odafigyeléssel és a racionalitással társítják, a retrográd mozgásban lévő Plútó azt sugallja, hogy ezeken a területeken új megközelítések felfedezése váratlan és izgalmas eredményeket hozhat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal