November második felében megtalálja az igazi boldogsághoz vezető utat ez a 3 szerencsés csillagjegy

A legtöbb csillagjegy hihetetlen változásokat tapasztal majd minden téren, de a következő 3 jegy különösen érintett lesz – rájuk valóban elképesztően gyönyörű hetek várnak. Tudd meg, vajon te is közéjük tartozol-e.

Ikrek

A csillagok jóslata szerint pozitív időszaknak nézel elébe, tele energiával és aktivitással. Itt az ideje, hogy átvedd az irányítást, és végleg megszabadulj minden problémás kapcsolattól vagy helyzettől.

Az átalakulások folytatódnak, és az Univerzum azt üzeni neked, hogy nyisd meg a szívedet, és készülj fel arra, ami következik, mert itt az ideje, hogy élvezd a Kozmosz igazi áldásait.

Tégy egy lépést hátra, és gondolkodj el azon, hol voltál 10-12 évvel ezelőtt, hogy megértsd, mennyit változott az életed, és milyen szerencsés vagy. A Jupiter, a bőség, a bölcsesség és a terjeszkedés bolygója november végén visszatér az Ikrekbe, áldást hozva számodra.

A következő nem csak hetek, de hónapok is hihetetlenül szépek lesznek, mivel a Naprendszer leggazdagabb bolygója a jólét, a megvilágosodás és a boldogság útjára kalauzol.

Lehetőséged lesz megfogalmazni a szándékaidat, kívánságaidat, és elültetni a magvakat, hogy közelebb kerülhess az általad megálmodott élethez.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal