November 3-án a retrográd mozgásban lévő Jupiter belép a Bikába, és megmutatja ennek a 3 csillagjegynek az igazi boldogsághoz vezető utat!

A Jupiter köztudottan a bőség, a fejlődés és a szerencse bolygója. Általában gyümölcsöző kilátásokat, kedvességet, nagylelkűséget hoz magával, retrográd mozgásban ez a bőségenergia összpontosul bennünk.

A retrográd mozgásban lévő Jupiter ezúttal belső fejlődésünknek kedvez, segít gondolataink tisztázásában, hogy megértsük, mik azok a dolgok, amelyeket igazán szeretnénk az életünkben, és amelyektől szeretnénk megszabadulni.

Ikrek

A retrográd-Jupiter tranzitja teljesen biztató, belső békét hozhat számodra.

A csillagok jóslata szerint pozitív időszaknak nézel elébe, tele energiával és aktivitással. Itt az ideje, hogy átvedd az irányítást, és végleg megszabadulj minden problémás kapcsolattól vagy helyzettől.

Ez a retrográd Jupiter a Bikában arra fog késztetni, hogy számba vedd azokat a dolgokat, amiket eddig még nem fejeztél be, és megtanuld tervezni nem csak a jelent, hanem a jövőt is, hogy minél teljesebben élvezni tudd az életet. Itt az ideje, hogy új célokat érj el és megvalósítsd a legnagyobb álmodat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal