Még a legszkeptikusabb lelkek is radikálisan átalakulhatnak, ha egyszer meglátják, hogy működik az Univerzum.

November 11-e az év egyik legvarázslatosabb napja, amikor a gondolataink megnyilvánulása mintegy varázslatként működik.

A 11-et isteni számnak tekintik, és valóban rendkívüli hatalommal bír. Amikor pedig ez a szám duplán jelenik meg a naptárban, egészen különleges energiával táplálja az eseményeket. Az Univerzum minden ereje egyesül ezen a napon, hogy segítsen megvalósítani a legnagyobb álmainkat.

Mit jelent az 1-es szám?

A numerológiában az 1-es a Mágust képviseli – köztudott, hogy a Mágus fizikai és szellemi eszközeivel a semmiből is képes létrehozni valamit. Amikor a 11-es számról beszélünk, a Mágus megnyilvánuló ereje megduplázódik, ami azt jelenti, hogy az álmaink is gyorsabban valóra válnak.

Ha folyamatosan a 11-es számot látod magad körül, tudd, hogy ez az Univerzum jelzése, hogy isteni célodat követed.

November 11-e az év egyik legvarázslatosabb napja, amikor a gondolataink megnyilvánulása mintegy varázslatként működik.

November 11-e csodálatos nap a legnagyobb álmok felidézésére, amelyeket valóra akarsz váltani. Egyetlen álom sem lehet túl nagy, vagy elérhetetlen e mellett az energia mellett. Legyen szó akár a magánéletedről, akár a karrieredről, a kapcsolataidról, vagy a szerelmi életedről – gondolj a szíved mélyéből az álmodra, hagyd, hogy ez az energia a lelkedből az Univerzumba jusson, és hagyd, hogy ezután az Univerzum, az istenség kijátssza a maga kártyáját.

Még a legszkeptikusabb lelkek is radikálisan átalakulhatnak, ha egyszer meglátják, hogy működik az Univerzum.

Mit kell tenned november 11-én? Nagyon fontos, hogy nyitott légy, és hogy újra összehangolódj a spirituális vezetőiddel, hogy kifejezhesd az álmaidat. Isten energiája segít, hogy tovább haladhass az úton, amelyen jársz, és hogy meghalld az igaz szerelem hívását.

111: az angyali szám

A fénykódokat az angyalok numerikus szekvenciák, például a 111-es szám, segítségével aktiválják. Ezek a fénykódok támogatják a lelkünk növekedését és fejlődését. Amikor a 11:11-et vagy a 111-et látod, tudnod kell, hogy az angyalod próbál meg kapcsolatba lépni veled. November 11-én ez az energia felerősödik.

Hogy működik a Vonzás Törvénye november 11-én?

A vonzás törvénye arra tanít minket, hogy a megnyilvánulás a gondolatainkkal kezdődik. A gondolataink összefüggésben vannak azzal, merre halad az energiánk. Vagyis a gondolatok formálják a valóságunkat. Ezért nagyon fontos, hogy a következő időszakban ne engedjük, hogy a negatív gondolatok bármilyen módon befolyásoljanak bennünket, és próbáljunk pozitív szándékokat kialakítani a legjobb eredmények elérése érdekében. Itt az ideje, hogy az álmainkra irányítsuk a figyelmünket, és pozitív energiával vegyük körül magunkat.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp november 26. - 27. – Pozitív hétvége lesz, páran nagy szerencsében részesülnek!

Mielőtt a gondolataink megnyilvánulására, megvalósulására összpontosítanánk, jól tesszük, ha egy pillanatra elgondolkodunk azon, mi az oka annak, hogy éppen annak a bizonyos gondolatnak, ötletnek a megvalósulását akarjuk. Szánhatunk egy kis időt a meditációra, és elgondolkodhatunk az életünkön – különösen a jelenen és a jövőn – hogy megtaláljuk és megértsük vágyaink okait. Ha ezt már tisztán látjuk, a megnyilvánulás folyamata sokkal könnyebben fog menni.

Amikor világos képet kapunk vágyainkról és megkapjuk angyalaink teljes támogatását, készen állunk gondolataink megnyilvánulására – gondolkodjunk és álmodozzunk a jövőről, miközben válaszolunk az olyan felmerülő kérdésekre, mint: Hol vagyunk? Ki és mi van mellettünk? Hogy érezzük magunkat, amikor ezek az álmok, vágyak megnyilvánulnak? Minél jobban átgondoljuk az összes részletet, annál könnyebb lesz mindent valósággá alakítani.

Az Univerzum tanácsa erre az időszakra

A 11.11 energiája segít nekünk megtalálni a lelkünk útját. Ezért fontos, hogy arra használjuk ezt az energiát, hogy visszahozzuk a pozitivitást az életünkbe. Legyünk hálásak mindazokért az ajándékokért, amikkel elhalmoz bennünket az istenség. November 11-e csodálatos nap az Univerzum energiájával való kommunikációra, de ez nem azt jelenti, hogy megállás nélkül kérnünk kellene – a hála a boldog élet kulcsa. Hálásaknak kell lennünk mindazért, amink van, és az Univerzum gondoskodni fog rólunk.

Forrás: