November 1-jén Hold az Ikrek jegyében! Ennek a 4 csillagjegynek megnyílik a gyógyítás varázskapuja – A lelkük esélyt kap az igazi boldogságra!

Az asztrológia varázslatos birodalmában minden múló nap egy egyedi szerencseszőnyeget hoz magával, amely átszövi az égi eget. November 1-jén, ahogy a Hold belép az Ikrek jegyébe, a szerencse fényesebben fog ragyogni ennek a 4 csillagjegynek az életébe.

Szűz

A kozmikus energiák birodalmában a következő időszak bőséges ígéreteket és örömet tartogat számodra, kedves Szűz.

November 1-jén az Ikrek jegyében lévő Hold egy finom változás kellemes energia hullámát hirdeti, amely szinte kézzel fogható lesz. E várakozás közepette azonban más bájos szempontok is felkeltik majd a figyelmedet.

Az égi erők egymáshoz igazodva pozitív rezgésekkel árasztanak el, emlékeztetve a benned rejlő értékekre.

Fontos azonban tisztában lenned azzal, hogy ez a bolygóállás mélyebb érzelmeket is ébreszthet benned, amihez figyelmedre és gyógyító érintésedre lesz szükség.

A következő néhány napban azon kapod magad, hogy áttekinted életed olyan aspektusait, amelyek gyógyulást és elengedést igényelnek.

Ez az időszak lehetőséget kínál neked ehhez az átalakulási folyamathoz, mindaddig, amíg megteszed a szükséges lépéseket, hogy elindulj növekedési utadon.

Lényed mélyéről egy új belső erő bukkan fel, amely bizalmat ébreszt képességeidben, és felvértez téged azokkal az erőforrásokkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megingathatatlan elszántsággal nézz szembe a személyes kihívásokkal.

Eljött az ideje, hogy terveid a gyakorlatba ültesd át, vagy legalább jelentős lépéseket tégy azok megvalósítása felé.

Őrizd meg belső egyensúlyod, és vigyázz a jó közérzetedre!

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X