Neked mit üzen az Univerzum szeptemberre? Tudd meg a csillagjegyed szerint mi vár rád!

Neked mit üzen az Univerzum szeptemberre? Tudd meg a csillagjegyed szerint mi vár rád!

Fogadj el mindent jót és rosszat az életedben, bármit is kapsz az Univerzumtól, az azért van, hogy a fejlődésedet szolgálja. Légy türelmes, fedezd fel minden pillanatban a szépséget, add át magad a felsőbb hatalom energiáinak.

Az alábbiakban megtudhatod, hogy mi az, amire számíthatsz a szeptemberi hónapban!

Kos

Egy új kezdet számodra ez a hónap, itt az ideje, hogy lezárd ezt a fejezetet és tiszta lappal indulj. Csodálatos dolgok fognak történni most az életedben, élvezz minden pillanatot!

Bika

Mozdulj ki a komfortzónádból, harcolj mindazért, amit el szeretnél érni, higgy az álmaidban! Ne hidd el senkinek, ha azt mondja, hogy úgysem tudod ezt megtenni.

Ikrek

A dolgok nem akkor fognak megtörténni az életedben, amikor te akarod, hanem, amikor meg kell történniük. Tanulj meg türelmesnek lenni, sokkal közelebb állsz a boldogsághoz, mint gondolnád.

Rák

Ne dugd a fejed a homokba a problémák elől, nézz szembe velük, és próbálj megoldást találni. Tanuld meg a leckét, és lépj tovább. Nem lesz könnyű, de szükséged lesz erre a lépésre!

Oroszlán

Ne felejtsd el, hogy te kell megtedd a szükséges lépéseket azért, hogy boldog lehess. Mindig találd meg az okot arra, hogy mosolyogni tudj.

Szűz

Bízz egy kicsit jobban magadban, nem könnyű elfogadni az emberek véleményét, de nem ronthatják el a kedved. Vedd úgy, hogy ez csak egy vélemény. Hallgass az intuíciódra, a lelked jobban fogja tudni, hogy mire van szükséged.

Mérleg

Ne akarj egy olyan világban élni, ami nem is létezik. Ha az álomvilágodra pazarolod az időd, akkor nem fogod élvezni a valós életet. Szabadulj meg az álarcoktól, és mutasd meg a valódi lényed.

Skorpió

Úgy érezheted, hogy nehezen indul el a hónap számodra, de mindent meg lehet oldani. Ne add fel, a siker titka az, hogy újra és újra megpróbálod. Menj tovább és harcolj az álmaidért.

Nyilas

Itt az ideje a továbblépésnek, ne rágódj a múlton. Koncentrálj a jelen pillanatra, élj a mának. A MOST, az egyetlen, ami számít az életben.

Bak

Hagyj fel a szélmalomharccal, engedd, hogy magával sodorjon a hullám. Az Univerzum akaratát megváltoztatni úgysem tudod! Mindent meg fogsz kapni, amire szükséged van az igazi boldogsághoz.

Vízöntő

Ne légy annyira szigorú önmagaddal, hagyd fel az önmarcangolást a múltbeli hibák miatt. Minden múltbeli esemény szükséges volt ahhoz, hogy pontosan az a személy lehess, aki most vagy.

Halak

Állj fel, és menj tovább! Amikor az egyik ajtó bezárul, egy másik kinyílik. Hidd el, hogy meg fogod látni a fényt az alagút végén, akkor is, ha most még túl hosszúnak tűnik az alagút.

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük