Napi horoszkóp január 11. – Bikák, Ikrek, Szüzek, Oroszlánok, Skorpiók, Vízöntők jó hírünk van!

Nyilas

Olthatatlan vágyat érzel, hogy pénzt költs a mai napon, ám légy megfontolt azzal kapcsolatban, hogy mire, hiszen könnyen kigurulhat a zsebedből a forint, teljesen felesleges dolgokra is. Ne hódolj az instant örömöknek és ez legyen igaz a romantikus kapcsolatodra is.

Bak

Egy otthoni, családi ügy az őrületbe kergethet a mai napon, ami miatt a ‘Megszoksz vagy megszöksz?’ frázist is bedobhatod. Sokkal eredményesebben zárhatod a napot, ha olyan megoldásokat keresel, amelyek mindenki számára kielégítőek, nem pedig a többiek ellen dolgozol.

Vízöntő

Eléggé aggodalmaskodó leszel a mai napon, amely több stresszt okoz neked, mint általában. Ha egy bölcs gondolatot akarsz mára útravalóul, akkor az a következő legyen: Az aggodalmaskodással semmit nem tudsz elérni. Gyűjts egy kis hitet és foglalkozz azzal, amit kontroll alatt tudsz tartani.

Halak

A szemed a célon legyen. Tudd, hogy egyre közelebb vagy vágyad tárgyához. Ne az alapján értékeld magad, hogy mid nincs, hanem aszerint, hogy mi mindennel rendelkezel. Ne hasonlítsd magad másokhoz.

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük