Napi horoszkóp január 10. – Nem várt fordulatot tartogat a mai nap!

Oroszlán

Gondold meg kétszer, mielőtt belemész abba, hogy extra feladatokat vállalj magadra a munkában. Lehet, hogy kezdetben könnyedén kezelnéd a dolgokat, de hosszú távon úgy leköthetnek, hogy azt nem fogod élvezni.

Szűz

A kozmikus aktivitás most felpezsdíti a kreativitásodat és egy olyan dologba kezdesz végre bele, amelyet már hetek, hónapok vagy akár évek óta érlelgetsz magadban. Eljött a te időd.

Mérleg

Ha egy érzelmi problémával küzdöttél az elmúlt napokban, akkor végre búcsút inthetsz neki. Ne aggódj amiatt, hogy könnyeket csalsz valakinek a szemébe. Ennek le kell futnia, mire végre megoldódik a dolog.

Skorpió

Oly erős kozmikus aktivitás munkálkodik a jegyedben, hogy nem állhatsz ellen neki. Ideje kicsit szórakoznod. Nem kell nagyon extra dolgokra gondolni, a lényeg, hogy legyen benne nevetés és öröm.

Nyilas

Mielőtt elfogadsz egy ajánlatot, győződj meg róla, hogy tudod, mit fognak elvárni tőled nem csak ma, de az elkövetkező hetekben és hónapokban is. Igen, jó, ha pénz üti a markodat, de valóban ilyen szinten le akarod kötni magad?

Bak

Ha teljesen tisztában vagy vele, hogy mi az, amit az életeddel akarsz kezdeni, akkor a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás most segíteni fog belefogni. Ha nincs előtted letisztult kép, akkor kövesd a belső megérzésedet.

Vízöntő

Ha valakivel kapcsolatban kétségeid vannak, azt nem szabad figyelmen kívül hagynod. Nem tudod pontosan megmagyarázni, hogy miért nem bízol meg ebben a személyben, de mélyen legbelül valami azt mondja neked, hogy figyelj.

Halak

Kimondottan lázadó hangulatodban vagy és semmi pénzért nem fogadnád meg most olyan emberek tanácsait, akiket nem tisztelsz. Ez eddig rendben is van, de nem kell, hogy megjátszásig fajuljon a dolog. Ha túlzásba esel, akkor te húzhatod a rövidebbet.

1. oldal, 2. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük