Nagy kínai horoszkóp a 2023-as esztendőre: mit hoz a Vízi Nyúl éve az egyes csillagjegyek számára!

Nagy kínai horoszkóp a 2023-as esztendőre: mit hoz a Vízi Nyúl éve az egyes csillagjegyek számára!

A 2023-as kínai horoszkóp egyensúlyt hoz életritmusunkba, hiszen idén kiszámíthatóbban alakulnak a dolgok, kevésbé lesznek jellemzőek a káosz és a lavinaszerű események. A 2023-as év ugyanis inkább az egyensúly, a gyógyulás és a stabilitás szükségességéről szól számunkra.

Kínai horoszkóp 2023: általános jóslatok a Vízi Nyúl évében

A kínai holdnaptár szerint a kínai újévet 2023. január 22-én ünnepeljük, a Nyúl Napéve pedig 2023. február 4-én 10:44-kor kezdődik és 2024. február 3-án ér véget.

2023 a Vízi Nyúl éve, amiről tudni kell, hogy a csillagok elhelyezkedése leginkább az Erőforrásokat és Erőt képviselő Fém és Föld elemek hiányát jelzik, ezért a 2023-as év kissé kiegyensúlyozatlan lesz néhány szempontból.

Először is alacsonyabb lesz az energiaszint, lassul az elmúlt évek éber tempója, és inkább a belső értékekre és az öngyógyításra, a kiegyensúlyozottságra kerül a hangsúly. Kevés, de fontos döntést fogunk hozni, mivel az idei év energiája arra késztet bennünket, hogy ott fejlődjünk, ahol a legnagyobb esélyünk van rá, ugyanakkor legyünk óvatosak a kockázatok tekintetében.

2023-ban kreativitásunk, innovációnk és kommunikációnk nagy részét arra fogjuk használni, hogy túl tudjunk lépni bizonyos pillanatokon, amelyek blokkolhatnak bennünket, vagy válságos pillanatokat okoznak számunkra. Mint említettük, a belső értékekhez kapcsolódó emberi erőforrásainkat fogjuk használni, háttérbe szorítva a szerencsét, a pénzt vagy más „külső” anyagi erőforrásokat, illetve a társadalomban meglévő hatalmi státuszunkat.

Éppen ezért a 2023-as év, még ha energetikailag lassabb is lesz, sok kihívást, és egy sor fontos változást hoz számunkra.

Ezek a változások mindannyiunk számára az érés egy szakaszát jelentik, és néhány eddig megszerzett erőforrás felelősségteljes felhasználásán alapulnak, legyen szó intellektuális erőforrásokról, befejezett tanulmányokról, az egészségünkről vagy egyszerűen csak azokról a felhalmozott anyagi erőforrásokról, amelyeket tudnunk kell ügyesen befektetni ahhoz, hogy új anyagi javakat termeljünk.

Kínai horoszkóp 2023 minden csillagjegy számára!