Minden álma teljesülni fog 4 csillagjegynek a november 9-én kezdődő Plútó-Merkúr együttállás idején!

A következő időszakban az alábbi 4 csillagjegy lesz a legoptimistább, ők azok, akik terveznek és véghez is viszik és ezért minden álmunk valóra válhat!

Szűz

A karrier területén egy nagy álmod válhat valóra, lehet ez egy állásajánlat, előléptetés vagy saját vállalkozás megalapítása. Változtasd meg a fontossági sorrendet, most tedd a karriered a legelső helyre. Soha nem állt tőled távol az az elképzelés, hogy vezető legyél, most itt a jó alkalom, használd ki, a csillagok mindenben támogatni fognak. Légy határozott, kövesd az álmaidat.

Skorpió

A Merkúr-Plútó tranzitnak köszönhetően az erőforrásaid megsokszorozódnak. Most a bőség szinte minden pillanatban jelen lesz az életedben, mert az Univerzum erre lehetőséget biztosít számodra. Ezért is légy hálás és köszönd meg, hogy a rendelkezésedre álló dolgok ott vannak előtted, csak használnod kell, hogy igazán boldog légy. Oszd meg másokkal is az örömödet, mert a siker íze így még édesebb lesz számodra.

Nyilas

Remekül indul számodra ez az időszak, számos lehetőség kínálkozik, amelyeket ha kihasználsz, akkor több pozitív változás következhet be az életedbe. Maradj mindig nyitott és érdeklődő, koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek örömet okoznak, mert a boldog pillanatok átélése a legfontosabb az életben.

Vízöntő

Egy csodás időszak kezdődik számodra, tele örömmel, belső békével, harmóniával. Most elérkezett az idő arra, hogy bezsebeld a sikert, learasd a babérokat, amelyért keményen megdolgoztál. A megfelelő segítség mindig akkor fog felbukkanni, mikor szükséged van rá. Az életed jó irányba halad, ne feledkezz meg időt szakítanod magadra.

X