A május második fele jó híreket hoz. A csillagok befolyása rendkívül erős lesz, szenvedélyt, életerőt és pozitív gondolatokat hoznak az életünkbe, és lehetőséget kínálnak a fejlődésre most, vagy a közeljövőben. Jegyezd fel az új ötleteidet, mert jó eséllyel gazdagságot hoznak az életedbe!

 

Pozitív asztrális energiát kapunk, és a körülmények kedvezőek lesznek ahhoz, hogy javítsunk az anyagi helyzetünkön, vagy beteljesítsük a vágyainkat, és ez többé-kevésbé minden csillagjegyre érvényes.

Anyagi szempontból a pozitív hatások ugyan minden csillagjegyre érvényesek, de 3 jegy különösen előnyös helyzetbe kerül május második felében.

Kos: az ajtók kinyílnak, az akadályok eltűnnek

A csillagok erős befolyást gyakorolnak a Kos jegy szülötteire anyagi szempontból, feloldják az akadályokat, új fejlesztési lehetőségeket, új projekteket és perspektívákat hoznak.

Itt az ideje, hogy elfogadd a jelen kihívásait, és vigyázz, nehogy elszalaszd a lehetőségeket. Ne halaszd holnapra, amit már ma is megtehetsz, és bármilyen ötleted támad, valósítsd meg. A csillagok kiélezik az elmédet, ösztönzik a kreativitásodat, és lehetőséget adnak, hogy megvalósítsd az ötleteidet.

Jegyezd fel egy darab papírra minden ötletedet, még akkor is, ha abszurdnak tűnik, vagy kizárólag a szerencsétől függ. A kívánságaid most könnyen valóra válhatnak.

Ha egy új álláson, képzésen, vagy egyenesen karrierváltáson gondolkodsz, az intuíciód nem fog cserben hagyni. Légy nyitott mindarra, amit az Univerzum felkínál neked ebben az időszakban, és szedd össze a bátorságod a cselekvéshez.

Rák: anyagi és szellemi kiteljesedés

Az összes csillagjegy közül a Rák a legérzékenyebb a Hold hatásaira. Május második fele minden területen bőséget, beteljesülést, harmóniát és különböző pénzügyi lehetőségeket biztosít a jegy szülöttei számára.

Például új munkát találhatnak, megkaphatnak egy fontos projektet, hatalmas árengedménnyel vásárolhatnak meg valamit, amire már régóta vágytak, megtalálhatják a módját, hogy csökkentsék a kiadásaikat, vagy olyan befektetési ötleteik támadhatnak, amelyek a jövőben jelentős anyagi hasznot hozhatnak.

A csillagok felkínálják az esélyt, de neked kell kihasználnod azt. Tehát ne halogasd a kezdeményezést, jegyezd fel a fejlesztésre vonatkozó ötleteidet, keress megoldást a pénzügyi akadályok leküzdésére, és használj ki minden egyes lehetőséget. Más szavakkal: cselekedj, ne késlekedj, ne várj a tökéletes pillanatra, hogy gyakorlatba ültesd az ötleteidet. Csak tedd meg az első lépést, az ajtók kinyílnak előtted, és a lehetőségek maguktól megjelennek.

Mérleg: fejlődés és új kezdetek

A Mérleg szülöttei is azok közé tartoznak, akik teljes mértékben profitálhatnak a május második felének pozitív asztrális hatásaiból. Erős érzelmi hatások érnek ebben az időszakban, de a pozitív hozzáállás segít, hogy felfedezd, mennyi hasznot is rejteget számodra ez a periódus.

Végre meghozhatod azt a változást a karrieredben, amire annyira vágytál, ez az új kezdetek ideje. Megvalósíthatsz egy projektet, amelyről már régóta álmodtál, vagy írhatsz egy sikeres könyvet. Belekezdhetsz egy vállalkozásba, amin már jó ideje gondolkodtál.

Emellett az is megtörténhet, hogy támogatást kapsz valamihez, amibe már belevágtál, például egy vállalkozás, vagy a munkád fejlesztéséhez, egy rendkívül előnyös szerződés, vagy együttműködés formájában, ami jelentős pénzügyi haszonnal jár.

A Mérleg számára a május második fele tele lesz boldog eseményekkel, bátor cselekedetekkel, szeretettel és önmaga újbóli felfedezésével.

Forrás: