A május második fele kellemes meglepetéseket tartogat az alábbi csillagjegyek számára!

Ha eddig nem volt túl szerencsés ez az éved, itt az ideje, hogy végre átadd magad a boldogságnak, hiszen, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, számos meglepetés vár rád. A május második fele tiszta élvezet lesz számodra, add át magad a boldogságnak!

Kos: megoldódnak a belső problémáid!

Használd ki a következő két hetet, összpontosíts magadra, fordulj befelé. Koncentrálj arra, hogy igazából mit is akarsz az élettől, mi a célod, és tégy meg mindent azért, hogy semmi ne térítsen el erről az útról. Fogadd el az érzéseidet, a hangulataidat, nem baj, ha nem mindig vagy elégedett és boldog. Ha egy kicsit jobban megérted önmagad, akkor a jövőben könnyebben fogod kezelni a problémáidat.

Szűz: új projekt a láthatáron!

Ez az időszak nagyon érdekes és eseménydús lesz számodra. Szakmai szempontból a csillagok számos lehetőséget tartogatnak számodra. Sikerül elkezdened egy nagyon fontos projektet, amely segítségével egyre közelebb kerülsz az álmaidhoz. Bízz magadban, és ne engedd, hogy legyőzzenek az előtted álló akadályok. Ha eléggé kitartó vagy, minden a legnagyobb rendben fog alakulni.

Vízöntő: sikerül megbocsátani és továbblépni!

A következő két hét igen meghatározó lesz számodra, mivel sikerül egy nagyon fontos ügyben döntened. Lezársz egy fájdalmas és hosszú fejezetet az életedben, és végre továbblépsz. Megbocsátasz azoknak, akik bántottak, és nem azért, mert megérdemlik, hanem azért, mert te nem érdemled meg, hogy gyűlöletet táplálj a szívedben. Vigyázz magadra, tudd, hogy megérdemled a boldogságot.

Forrás: